Merve1134 Kızlar bebeğim 3 ayı bitirdi ve salya akitiyordu doktora götürdüğümde diş kökü yerleşiyor bir aya çıkar dedi . Erken çıkaran var mı acaba böyle sorun oluyor mu
Fun Merve1134 1 aya mı çıkarmış? Bizim de kökü belli olalı aylar oldu ama şuan 11 ay 4 günlük hala diş yok 😂 kök yerleşir ama nezaman çıkacağı belli olmaz ki bunun bi zamanı yok
minikbaykus Merve1134 5 ay 20 günlükken.cikti bizim canimm. Sorun olmuyor. Ama ek gıda da iştahsızlık yapıyor bizimki her çocuk bir değil ama. Bazısı yemeye devam ediyor. Biz sadece emmek istiyoruz
Ilknrtre Merve1134 bizde 3. Ayda meme reddi yaşıyorduk doktor diş kökleri oluşmuş ödem yapmış ondan dedi ama 6.5 aylıkken çıkardık diş. Bi de mama yiyen bebeklerin dişi daha erken çıkıyor diye biliyorum kuzenlerimde de öyle gördüm 4 aylıkken çıktılar
CankizimRavzam Merve1134 benim kızımda öyleydi ama 1 yaşında çıkardı şu anda 1 yaş 15 günlük olduk ne olduysa 15 günde oldu 2 tanede daha cıktı 3 disimiz var
Merve1134 Fun benim eşimde 4 aylıkken çıkarmış o yüzden bir aya çıkar diye düşünüyorum eşim erken doğmuş benim bebeğimde erken doğdu herşeyi ona benziyo🤦
CankizimRavzam Fun 1 yaşında çıkar annesi seninkininde 😂 benim kızda öyleydi ana sabah bi baktım üstten de cikmis bi tane
Fun CankizimRavzam aaaayy nasıl güzel haber verdiniz bana şuan 🤗😀 ya bakıyorum gayet bembeyaz ve kalınlaşmış derisi ve 10 gündür gece uykuları bölük börçük mahvoldum inşallah bizim de sizinki gibi olur
CankizimRavzam Fun olur annesi olur birden bire çıkarıyorlar sen bile şaşırıyorsun çok ağlarsa calpol ver annesi diş ağrı yapar ateşi bekleme sadece yani 😍😍
CankizimRavzam Fun ve doğum günüydü incisini ilk gördüğüm gün 😍😍😍 sabahta üstten gördüm bildiğin ucu çıkmış yani