Arasinannesiiiii Aycalina25 uykuya direnme kucakta gezme emerken ağlama doymama değişik bir çocuk oldu, fenalardayız😱🤯
Prenses_annesi22 Aycalina25 bızımde öyle koyuyorsun uyanıyor dün gece agladı durdu uykusu var uyumuyo yatıyo 5-10dk klkıyo sbh 4 oldu zorla uyudu bende bttım oda durduk yere aglaması bnı bnden alyo 12 hfta atagına glmk uzereyız bıde 🙄 bı bıtmedı
Ay05 Aycalina25 biz de atlatmak üzereyiz mama ve meme reddi var az az yiyor ağlamaya başlıyor maalesef ne zaman düzelir yemesi acaba 😔
theAna Aycalina25 sebepsiz yere ağlamalar, kucakta durmak istiyor, gündüz uykusu kesik kesik bıraktığımda 5 dk sonra uyanıyor. 🤦🏻♀️
Arasinannesiiiii Aycalina25 tam red diyemem ama memedeyken itiyor ağlıyor sonra sakinleşince emmeye devam ediyor ve açıkma süresi kısaldıe. önce emiyor sonra90 CC mama yiyor üstüne birdaha emiyor.
Aycalina25 Prenses_annesi22 aynı şeyler canm uyutuyorum bırakıyorum kalkıyor mama yemiyor zorla veriyorum
Aycalina25 Ay05 aynen canm zorla veriyorum sesler çıkara çıkara yoksa diliyle iteliyo aç olmasına rağmen
Esrasare16 Geçen hafta meme reddi yaşadık o yüzden miymiş acaba bu hafta 8. Haftadayız 😄bu haftada gündüz uykuları en fazla yarım saat🙄