Semilay Sıkma canını kuzum büyüklerimiz müdahale etmeyi pek sever. 🤷 Benim kızımda zayıf doğdu, simdi de emsallerine göre geriden geliyor sağlıklı olsunda hiç takmıyorum. Annem babam sürekli bu çocuk aç kaliyo, annem surekli emzir vs diyor çocuk doyduktan sonra zorlami vericem. Artık takmıyorum kızım 5 ay 26 günlük ailem her aradığında sakın çocuğu paylaşma diye baskı uyguluyor keza annem büyüyüncede paylaştığını gormucem diyor 🙄 Whatsap profil fotomuzu kızım eşim ve kendim olmak üzere foto koydum babam arıyor sen çocuğu niye koyuyorsun hemen kaldir onu kendinizi koyunn ben sana demedim mi çocuğu paylaşma diye azarladı valla karşımdaki babam olmasa hayırdır sanane diyecektim ama sus Deniz karşındaki baban dedim. Kaldirmadim fotoyu eşimle benim kararım baskıları bitmiyor ama her aradıklarında kaldır onu kimseye foto gönderme diyip duruyorlar. Seni çok iyi anlıyorum baskicilar aynı durum bende de var maalesef 🤧 Birde kendi oturduklari binadan ev boşalmıştı orayı tutun çocuğa bizde bakarız sen işin falan olursa yaparsın demişlerdi 🤦 Eşim sen bilirsin dedi bana bende güzel bir dille her iki aileyede uzak oturmak en mantıklısı, eşimle birbirimize sesimiz yükselse sizde madahil olacaksınız o yüzden düşündüğünüz için sağolun dedim kestirip attım. Yalnız değilsin gel sarılalım 🤪