Berenkom Hamileee ben e bebekten çıngıraklı top almıştım çok ilgisini çekti şuan 3,5 aylık oyuncağı çok ama hala o topu çok seviyor
Bal-Kaymak Hamileee oyuncak için erken değil mi. Yani bizimde vardı doğmadan almıştım zaten ama 1 aylıkken hiçbileyle ilgilenmedi. Gaz sancıları uyku memede durmayla geçti o zamanlar. ☺️ Ama yinede oyuncak vermek istersen yumuşak çıngıraklar verebilirsin ☺️
Ata0905 Hamileee üç aydan sonra ilgi çekiyor . Daha ellerini bile keşfetmedi ve tutmayı bilmiyor sadece çok yakını görebiliyor. Bu yüzden + 3 ay çıngırak kaşıyıcı gibi oyuncaklar tercih edebilirsiniz.
Hamileee Bal-Kaymak çıngıraklı müzikli ilgisini çekebilecek oyuncaklar olabilir diye düşünüyorum ☺️ Bizimki de yeni yeni bizimle zaman geçirmeye başladı birkaç dakika da olsa ilgisini çekecek şeyler arıyorum ☺️
Bal-Kaymak Hamileee işte şuan sadece sen ve babası dikkatini çekmeli zaten ☺️ hatta en çok seni incelemek ister . Oyuncaklara beklediğin tepkiyi vermez sende sorun mu diye düşünürsün ondan dedim erken diye ☺️