SelmaYakup Kızlar bebeğim 3 aylık memeyi hic bırakmıyor saatlerce duruyor bazen mecburen ben çekiyorum doyduğunu henüz anlamıyor sanırım sizinkiler nasıl bırakıyor??
[silindi] SelmaYakup biz de 2ay 5gunluk olduk ve dogdugundan beri ayni saatlerce memedeyiz ve gogsum mahvoluyor. Ben cekince de agliyor nasil bir yol izleyebilirim bilmiyorum
gzmemr 4.ayda çekiyor memeden canım şuan benim öyle hatta etrafa bakmaktan birimi geldi diye kapıya bakmaktan ememiyor 🙈😃
Gamze0677 Bebeğim 60 günlük ama bi kaç gündür ken di kendine bırakıyor memeyi biraz bana bakıyor oynuyorum falan sonra yine istiyor yani her bebek farklı sanırım
SelmaYakup Nur16 1 saat durduğu oluyor 30 - 40 dk arası genelde ama dediğim gibi 1 saat de durduğu oluyor.
Mel-sin Kızım 2,5 aylık maş.doydumu bırakıyor. Hatta ben doydugunu anlamaz daha küçük diye her defasında zorla veriyorum almıyor. Ki bezini de dolduruyor hep (maş.) Bebekten bebeğe fark ediyor demek ki
SelmaYakup [silindi] aynen benimde çekince ağlıyor dikkatini başka şeylere çekiyorum o zaman unutuyor sizinkide biraz büyümesi lazım