Sabihaky74 Hanımlar normal doğum sonrası dikişleriniz ne kadar sürede iyi oldu kanamanız ne kadar sürdü ve doktor kontrolüne ne zaman gittiniz
melinaaa Sabihaky74 Ben doğumu martta yapım korona vakaları ilk çıktığında hastaneler dolu çok sıkı önlemler vardı ben 40 kontrolüne gitmedim dikişlerim 25 gün kanamam 35-45 aralığında bitmişti ☺️
Eymensmomm Sabihaky74 30 günde kanamam bitti dikişlerde 20 gün kadar ağrı sızı yaptı krem kullandım geçti o an şükür 🙏
mombeto Sabihaky74 20 25 gün sonra dikişlerimin ağrısı sızısı geçmişti çok şükür. kanamam da 30 gün sürdü doktor kontrolüne ben gitmedim 40 dan sonra çünkü 20. Günde gitmiştim gelmene gerek yok iyileşmiş dikişlerin dediği için gitmedim
PortakalliKahve Sabihaky74 40 güne yakın kanamam sürdü, dikişlerimin çoğu 10-15 gün içinde düştü. İç kısımda ki dikişlerim 40 gün sonra doktor kontrolünde doktor aldı tam kopmamıştı çünkü.
Eymensmomm melinaaa martın kaçında doğum yaptın canım benimde koronanın ilk günleri eve çıktık kapatmalar başladı bir süre sonra 🤷♀️😁
melinaaa Eymensmomm 25 te yatış yaptım ne sancı ne açılma hiçbirşeyim yoktu 40+1 de 26 martta suni sancı ile doğurdum 😄❤️ Ya siz ?
senem9 Doğumdan bir hafta sonra gittim dikişleri kontrol için. Sorun yok dedi. Dikişler de 30-35 gün civarı flandı düştü. Kanamam 40-42 gün sürdü. Sonrasında kontrole gitmedim
Zelisblt Sabihaky74 3 tane dikişim var yaklaşık 20 günde düştüler, doğumdan 2 ay sonra da kontrole gittim
Eymensmomm melinaaa benim sadce sancım vardı gece 4,5 gbi başladı doktorum oyalan evde duş al fln dedi duşumu aldım baktım evde geçmiyor hastaneye yatışım yapıldı akşam üstü 18,40ta 20 martta dünyaya geldi oğlum 😅🤭
Eymensmomm melinaaa benim kide tam 39 haftalıkken doğdu daha doyamadan anlayamadan 10 günde hastanede yatırdılar😞çok üzülmüştüm beni çok yıpratmıstı
Mehtee Sabihaky74 kanamamm 15 gunde bitti ama 40 ima kadar kahverengi akintim vardi canım sonra hemen adet oldum zaten dikislerim hic olmadı icten bebegin tirnagi sıyırdı 2 tane ufak vardi kendiliginden iyilestiler kontorulumede doktor 2 ay sonra randevu vermişti o zaman gitmiştim.