Yyc28 Sa kızlar benim bebeğim gece uyurken kendini yorganın içine doğru itiyor yastıktan kendini aşağı kaydırıyor 4 aylık korkuyorum boğulacak diye aranızda böyle olan var mı
hmkn92 Yyc28 Benım kızım da öyle yapıyordu. Örtmeyin üzerini ev sıcaklığınıza göre tog değerli bir uyku tulumu alın bız çözümü öyle bulduk. Yada kolların altına iyice sıkıştırmalısın battaniyesini.
Artemis0 Yyc28 İlk zamanlar ellerini işlevsel kullanamıyor bebekler ondan uyku tulumu giydirmenizde fayda var. Ben ayrıca halen yastık kullanmıyorum. 1 aydan bu yana da uyku tulumu giydiriyorum. Biz de 3.5 aylık olduk bu şekilde içim rahat ediyor.
Bg212121zg Yyc28 yastık kullanmak yanlış doktorlar önermiyorlar omurga şeklini olumsuz etkiliyor. Demek ki bebeğiniz de rahatsız oluyor o yüzden kaydırıyor kendini
hmkn92 Yyc28 ozaman sadece uyku tulumu kullanın üzerini örtmryin tog dereceli uyku tulumlarına bakın istersenız
hmkn92 Yyc28 nasıl uyku tulumu aldınız yanı tam olarak bılmıyorum ama ben 2,5 tog derecesi olan tulum kullanıyorum geceleri örtmuyorum 2,5 tog ev sıcsklığı 12 21 derecelık evler için ama ben üşümesın dıye uyuturken bu sekılde kullanıyorum evim 23 derece