Arkaşlar hira baharım 2 yaşına girecek cok yakında
Size sorum şu olacak ben bebeğim tuvalet egitimini tamamlamadan çocuk istemiyorum ama esim cok bunaltıyor.
Korkularım şunlar. Sezaryenim ve çok ağar atlattım sonrasını 1 hafta yatakda donemedimmi desem yada dikislerim hep kanadimi desem öksüruk belası hele canımı alıyordu sanki. Ve yanımda kimse 1 gün dahi olsun kalmadı çook aç kaldım eşim gelene kadar. Allaha şükür sütüm çok iyiydi ona rağmen. Ve doğum dan sonra olan o uyku problemi hele ağliodum resmen uyku die. O yemek yapamama , is tutamama, duş alamama,
Eşimle olan ufak tefek tartışmalar o zamanlar.
Yani bu yaşadığım zorluklar aklıma geldikce hep istemiorum hep uzatiyorum.ama bir gün kardeşi olacak bu çocuğun tek başına bırakamam.
Ama asla cesaret edemiyorum asla..
Şuan allaha şükür kızım saatlerde uyur ben uyurken kalkar hatta bana bile seslenir bende hadi kalkalım kızım çayimizi koyalım kahvaltımızı yapalım derim son ses muzik açıp günün tadını cikariz anne kız cok mutluyum o benim canım herşeyim sezaryende 2 gün hastane kaldım bida doğurunca 2 gün kızımdan ayrı kalacam o asla 5 dkk ayrı duramıyor bensiz hadi ben mecbur dururum ama bunlar aklima geldikce deliriyorum 😏😞🙁😖☹