Esila1716 Emineee61 benim kızımda da var ama emmesini çok engellemiyor kıyamıyorum Dr götürmeye canı acır diye
Rabiaahmetmirac Emineee61 biz doktora kontrole gitmiştik doktor dil bağı olabilir cocuk cerrahisinde yönlendiriyorum dedi gittik hemen kesti ağlamadı bile 2dk sürdü 4 aylık tı
Emineee61 Minikimom peki neden bikaç doktor gezdiniz anlamadılarmı yoksa başka sebeptenmi birde kaç aylıktı bebişiniz
Minikimom mavihuzurkalp emmediği için kestirmek zorunda kaldık zaten. Dilini hareket ettiremiyordu rahatça. İlerde de konuşma bozukluğuna sebep olabiliyor
Minikimom Emineee61 2 aylık bebeğim. Doktor gezdik çünkü kimi anlamıyodu kimi işlem için çok para istedi. En sonunda doğrusunu bulduk biz de
MeteveAnnesi-59 Esila1716 canı acımıyor orada sinir yok zar gibi bisey zaten geç kalırsanız narkoz ile yapılıyormuş bizde sınırda gitmişiz iyi kide gitmişiz
Emineee61 Nekadar erkekn yaptırısanz okadar iyi olurmuş dedi doktor zaman geçtikçe dil bağı kalınlaşoyor ozamnda anesteziyle yapmak zorunda kalıyorlarmış bizimde sıkıntı olmuyor ama yaptırıcaz inşallah iyi bir doktor bulmak gerek diye düşünüyorum
Minikimom Emineee61 başkent üniversitesinde ender fakıoğlu 425 tl ye mal oldu operasyon +muayene ücreti
MeteveAnnesi-59 Emineee61 bizde kestirdik kolay bir işlem cerrah odasında halletti sadece sonrasında kanı durana kadar uygulama yapılan yere baskı yapıyorsunuz kan durunca ne kadar erken okdar iyi oluyor bilginiz olsun geçmiş olsun
Esila1716 MeteveAnnesi-59 ama bebeğim şuan 3 aylık ve kalın ince değil dudak bağı resim atmayı bilsem atardım size
MeteveAnnesi-59 Emineee61 hayır ağrı acı asla yok iğne yok 6 ay altı ise bebek üstü ameliyathane de yapılıyor küçük bir nesterle kesiyir hop bitti kani kesmek için parmağınla baskı yaparak tutuyorsun yarım saat sürdü bizim kanın durması