Smhaylsz alicihankus zaten doktoru kadını odaya bi süre almamış şüphelendiği için kadın yokken bebek iyileşiyormuş ama oradayken tekrar kötü oluyormuş doktorun şüphesi sonucu ortaya çıkmış olay 😔
Smhaylsz Sebnemhzl aynen öyle ben kızımın burnu kapalı gece uyuyamıyor diye hastaneye giden biriyim bide evladına bunları edenleri görünce Allahım sen isteyene ver diyorum dediğiniz gibi Rabbim Islah etsin 😢
Sare35 Smhaylsz keşke mümkün olsa ben çalışyorum annem bakmadı kimse bakmadı parayla birini tutmak zorunda kaldık
Ashlee Smhaylsz testler yapilmadimi madem kanina enjekte etmis 1 yil boyunca neden nasil cikmaz 1 yilda okadar kimyasaldan nasil ölmez bu bebek hicmi aglamaz kimsemi bakmaz bukadin napiyo diye allah okadni kahretsin kafamda deli sorular valla.
Smhaylsz Ashlee dikkat çekmiş ama zaten kadın daha evvel sorguda itiraf etmiş pişmanım demiş ve nasıl oluyorsa serbest bırakılıp tekrar o yavruyu ona emanet etmişler benimde tek düşündüğüm bu nasıl verirler geri
Elifce Smhaylsz aynen oyle ama babasinda da hata var hic mi gormedin bacagindaki kesikleri hic mi dusunmedin icim yaniyor yavru hala aglarken anne diyordu haberlerde 😭😭
Smhaylsz Elifce 😢 insan oğlu celladına aşık olurmuş o yavrununda celladı annesi bi haber hala sevgi bekliyor masum 😭