msraaa09 Gfrn doğduğu gün aşı takip kartı verilmiştir yda hastanede çıkış kağıdı bebeğin bilgileri olduğu kağıttada yazar kan grubu
KuzeyinAnnesii Gfrn kan grubu doğduğundaki kartda belli olup yazıyor canım belki sen farketmemişsindir
KuzeyinAnnesii Huzeyfe doğum kartında yazar canım belgelerinde normalde bizde yazıyordu ama zor değil yine öğrenebilirsiniz yazmıyosada
Huzeyfe KuzeyinAnnesii tabi öğrenilir de neden bizde yazmıyor yada defalarca baktım bende mi sorun anlamadım 😃 neyse teşekkür ederim
ALYASNB Huzeyfe bizde de yazmıyordu Genelde 3.ay sonunda netleşitor dedi uzman doktor. 3. Ayında kan grubunu kan aldırıp öğrendik biz👍🏻😇
Cmre Bazıı bebeklerde inmeye biliyor kan grubu dediler bize. Benim kızımında belli olmadı 3veya 6 ay demişlerdi belli olur
Thesra Gfrn Entresan bir durum yani sonuçta kanını yapmaları lazımdı herneyse tekrar hastaneye gidip kan vermek durumundasınız o zaman 😕😕😕
KuzeyinAnnesii Gfrn önceden sağlık ocaklarından öğreniliyordu bir sor istersen canım o olmazsa hastanedeki çocuk doktorundan isteyebilirsin Basit zaten hastanenin yazmamasıda ilginç
Mehmetalp Gfrn 8. Ayda kan sayımı istiyor anasağlık. O zaman kan grubunuda öğrenmek istediğini söylersin
Thesra Gfrn Kan grubuna bakılacak diye söylediyseniz eğer yapılmıştır ama söylemediyseniz genel kan değerlerine bakmışlardır muhtemelen