Plasentes Libya arkadaşım bugüne kadar geçmedi bebeği bugün doktora götürdüm bronşit başlangıcı dedi ve antibiyotik yazdı😭😭😭
Eymndyg Canim bebegibi dizine yatir sirtina asagidan yukari pat pat vur gaz cikarma gibi ritmik sekilde yap sirtinda elinu gezdir pat pat yaparak nette videolaei vardir
Libya Plasentes ben hastaneye götürdüm ama bronşit yok dedi burun damlası verdi inşallah bronşit te olmaz 🙏🏻🙏🏻 Rabbim şifa versin inşallah hemen atlatırsınız 🙏🏻🙏🏻
Plasentes Libya bronşitten hastaneye aldılar kuveze koydular bıraktım gidiyorum ağlayarak çok zormuş Rabbim hepizin evladına sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşaallah
Libya Plasentes Merhaba! Bebeğin nasıl oldu durumu nasıl . Benim de kızıma bronşit dediler 1 gece hastanede kaldık ertesi gün çıkardılar bebek olduğu için hemen atlattı şükür sizde atlatmışsınızdır inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Plasentes Libya merhaba canım malesef küveze aldılar 10 gün kalacak bugün ayrı kalışımızın üçüncü günü emziremiyorum sütümü sağıyorum veriyorlar
Libya Plasentes rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm gerçekten anne için çok zor özellikle ilk anneler için
Plasentes Libya dün çıktı canım öksürük var sesi kısık biraz daha iyi inşaallah öksürüğü iki üç haftaya geçer dedi doktor
Libya Plasentes inşallah geçer benim kızımdada öksürük çoktu antibiyotik kullanımı önerdi benim bebeğim de hala öksürüyor çok az öksürüyor artık oda geçicek inşallah ☺️
Bubu Öksürmeye basladgnd burnunu temzliyordm esim tutuyırdu bogazma taklan balgamı burnundan cekmiş oluyorduk önce serumfiz Sıkıp tabi. Öyle kurtulduk
Cagla Plasentes cokk gecmis olsun cnm hemen gecer ins bizde yattk hastanede 2-3 haftaya gecer öksürüğü dediler ama ciktik 4.gun bitmişti. Sizinkide ins hemen biter gider. ❤️