Kejdndhh06 Gündüz cok iyi ama akşam olunca yok ya uyuyo diye beşiye koyuyorum 2 dk sonra geri uyanıyo yanıma yatınca mışıl mışıl uyuyo ama yanımda yatınca düştü bikere bidaha yatırmak istemedim
Onbeskasim Kejdndhh06 şuan o durumdayım kucağımda uyuyordu yerine yatirdim başladı mırıldanmaya. Boynum belim felaket şuan
Sarekuzu_19 Kejdndhh06 yanına sizin bir kıyafetinizi koyun belki kokunuz rahatlatır uyur benim kızım sallanmaya alıştı şuan sallıyorum durdugum an ayaklanıyor bir saat sallamadan uyumaz
Kejdndhh06 Badem yağı kullandınızmı bi deneyin cok iyi geliyor bazen böyle yaptı zaman onu veriyorum rahatlıyor
Mucizemveben90 8 de uyuttum 9da uyandı 2 kere emdı tamamen ayıldı bı bucuk saattir sallıyorum ayaklarını kaldrıp indryor ellerını ıncelıyor yok uyumuyor.diş dedık oda patladı hep mi böyle olacak ya yıldım yemınle🙁
Bendeanneyim Aylardir uykusuz yaşıyoruz 9 aylik olacak ne zaman uyuyabilecegiz biri bi sey söylese keske ayagimda salliyorum simdi de her yolu denedik uyumadi mama verip altını aldik direniyor her gece ayni bi duzen almadi yaa
Mucizemveben90 Bendeanneyim aynı bizde oyle atak diş hep derdi var bahanesi var baska bebeklerde yokmu bu diş atak anlamıyorum ki
Bendeanneyim Mucizemveben90 millet 2 aylik çocuğun odasini ayırıyor bizimki besige koyarsak yada uyuyacagini anlarsa çığlık kıyamet
Mucizemveben90 Bendeanneyim beşik aksesuar bızdede nerde uyusa uyusun yeterkı uyusa tek bakıyorum bıde oyle zorlanıyorum ki😥