Haticektrnc Merhaba ☺️ 3 ay 10 günlük bebeğim var sütüm çok çok azaldı iki mememden 60 cc çıkıyor hatta çıkmıyor bile bazen. Süt arttırmak için içmediğim şey kalmadı. Milk tea, humana, bestlak, galactago, promalt, rezene, lactamil. Ama işe yaramıyor 😔 Bu şekilde sütü azalıp geri getiren var mıı yardımcı olursanız çok seviniriim😔 Şimdiden teşekkür ederim 💕
Deletedmom412 Haticektrnc kuruyemiş tüketin, suyu fazlaca için, dinlenmeye uyumaya çalışın. Beslenmenize dikkat edin. Sütüm bir ara azalmıştı badem kayısı kuru incir fındık tükettim arkasından bool bool su içtim çoğalttı sütümü 👍🏻 İnşallah sizinde çoğalır💞💕
Balbebek_Egemen Haticektrnc Benim bi göğsüm yara olduğu için emdirmemiştim 3 gün falan komple kesilmişti sonra diğeriyle doyurup sonra boş olanıda emdirdim sürekli süt çoğaldı ve dere otu kuru soğan sütü çoğaltıyor
Eymndyg Haticektrnc canim herseyi denemis yemis biru olarak soyluyorum sifir stres bol sut simdi hic dikkat etniyorm bazen 1de kahvaltu yapiyorm valla bol su bol uyku sifir stres ve sutum mu azaldi dusuncesibi atican kafandan bunlar denenmis tecrubeyle sabit ve unutma ay sık emdi yok gogsum dolmadi flj unut bujlari bebegin ne kdr cekerse okdr sut uretiyosun
ArifeNurDuman Haticektrnc kesinlikle sütüm az cümlesini kafadan at meme kontrolü yapma sürekli emzir sağma direkt emzir bol su ve uyku ile sütün yetecek artacak. Oğlum 8 aylık ve bunu tecrübeyle sabitledim kesinlikle emzirdikçe geliyor
Haticektrnc Balbebek_Egemen O zaman kaç aylıktı bebişiniz benimki 3 aylık acaba işe yarar mı yeniden gelir mi sütüm. Benimde sol göğsümü pek içmiyor az süt olduğu için. 10 cc falan çıkıyor ondan 😔
Balbebek_Egemen Haticektrnc gelir benimki 2 aylık süt az gelsede emzir bunu emzirme dersindede söylemişlerdi ne kadar çok emerse süt artar die
Adensu Haticektrnc annenin demir eksiklogi varsa sütü azalirmis bir test yaptir bence belki bil alakasi vardir
Nereidd Haticektrnc sağma ile çıkan süt memedeki miktarı göstermez. Memeler artık terbiye oluyor süt azalmaz ihtiyaca göre üretilir.