Habibe08 Memnunmusunuz gece boyu degismesende sizdirma yapiyo mu ben sleepy kullaniyorum sabahlari beli hep islak oluyo oğlumun artik buyudu bezlerde cok pahali uygun fiyatli hemde yorumlarda memnun kullananlar sizlerde öylemi siniz
esmerayes Habibe08 ben 1 kere denemek icin aldim hic memnun kalmadim hic emici degildi onunde torba gibi topluyo cocugun cildinden actigim gibi cisler akiyodu canbebe yada bimin bezini aliyorum ikisindende memnunum valla bim kalitesizdir dusunmustum onyargiliydim hepsinden iyi cikti
Efeefe52 Habibe08 ben bu pamuklu olan bezini kullanıyorum memnunum herhangi sızdırma pişik vs. yaşamadık çok şükür. Slepy lastikleri falan çok iz yapıyor bunda öyle bir sıkıntı falan da yok
Nurcan3500 Habibe08 ben ilk kez kullanıyorm bilmyorm memnun kalmadım çok böle ıslak kalıyo ve pişik yapıyor bide bezide bana sert geldi ben normalde komili kullaniyorm çok memnunum ben yatarken takyorm sabaha kadar kalıyor hiv sızdırmadı ve yumuşak bez bence siz de deneyin
Dorukpasammm Bende sleepy kullanıyordum ve çiş çıkıyordu çok uzun zaöandır evy baby kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırmıyor gece hiç değiştirmiyorum
Habibe08 Dorukpasammm bende bıktım her sabah ust degismekten molfix Prima pahali sleepyde artik yarisiyo onlarka kaldiki zaten sizdirma yuzunden değişmek istiyom uygun fiyatli kaliteli bunu gordum
[silindi] Bende yeni geçtim evy Baby ye çok uygun diye önce pişik oldu sonra geçti şuan iyi daha sızdırma felan görmedim her bebeğin cildi farklı önce az bişey alıp deneyin
Habibe08 [silindi] oyle yapicam zaten kullanmadiklarimdan hepsinden az az alip denesemmi😂 artik buyudu ya genede pişik olurmu acaba