Gamzeee Kızlar 13 günlük bebeğim var bugün bezini açtığımda kanlı bir kaka ile karşılaştım çok korktum yaşayan var mı
teachersrn Gamzeee geçmiş olsun tahlil yaptırın bi an önce, 4,5 aydır aynı şeyle uğraşıyoruz süt alerjisi var umarım sizinki geçicidir, makatta çatlak da olabilir kabız oldu mu zorlanarak mı yapıyor kakasını?
Gkalp Gamzeee alerji durumu söz konusu olabilir doktora götürün hemen bence sizden geçen bebeğe yaramayan birşey olabilir ünv hastaneleri alerji testi yapıyor
Papatya90 Merhaba, doktora gidip tahlil yaptırın, idrar ve gayta. Yüksek ihtmalle iltihabik bir durum yok ise inek sütü proteini alerjisi vardır bebeğinizin.
teachersrn Gamzeee evet takipte kalın kan canlı kırmızı ve kakadan ayrı gibi duruyorsa çatlak kanı olabilir ama koyu kırmızı ve kakayla bulaşık gibiyse bağırsaktan gelmiştir panik yapmayın ama nokta kanı bile normal görüyor alerji doktorları mukus var mıydı daha önce? uzun süren mukus sonrasında kana dönüşüyor bizde öyle oldu
Hacernur Merhaba birimde süt alerjimiz vardı ilk başlarda kanlı idi süt ürünlerini kesince düzeldi şimdi 5 aylık artık alerjimiz geçti ek gıdalar ile deneme yapıyoruz bir kaç gün inek sütü ürünlerini yemeyip deneme yapabilirsiniz
Hacernur Gamzeee evet ben 5 ay hiç Birşey kullanmadım içinde süt ürünü olan hiç birşey yemedim çubuk kraker dahil doktor kontrolünde takip idik