Gizemsimay Merhabalar kızım 7 aylık hala diş çıkarmadı diş yeri belirgin eli sürekli ağzında sizce sorunmu var yoksa normalmi arkadasımın kızı 5 aylıkken cıkardı kızımdan küçük
iki_prens_annesi_ Gizemsimay oglum 8 ay 15 gunlukken cikardi ilk disini ikinciyi de hemen pesine cikardi 1 aydir da ust disleri bekliyoruz kolay degil onlar icinde zor
Knglsn Gizemsimay bebeğim 8 aylık o da çıkarmadı.doktora sorduğumda anne babaya benzer dedi.bende 9 aylık çıkarmışım
zayce35- Gizemsimay oğlum 9 aylık daha hiç dişi yok. Endişelenmeyin her çocuğun gelişimi farklı 😊 mesela bende 1 yasını geçmiş ilk diş çıkarmam oğlum da bana cekti sanırım 🤪
Asaf_0406 Benim bebeğim de 7ay 9 günlük daha yeni ilk dişini 2 gün önce çıkardı canım normal değişebiliyor her bebek aynı dönemde cikartamayabikir kimin erken 4 aylik çıkarana var 10 aylik çıkarda 1 yaşında çıkaranda korkmana gerek yok
Gizemsimay Herkese çok teşekkür ederim benim kız herşeyiyle demekki babasına çekmiş çünkü bende 5 aylıkken cıkartmışım ilk dişimi babası 8 aylıkkrn cıkartmış 😊