papyon Iyi akşamlar herkese:) geceleri bez değiştirmeyen annelerimiz var mı? Gece bez değiştirmediğimde sızdırma yapmayacak bez onerisinde bulunabilir misiniz acaba?? Evy baby kullanıyorum kaka yaptiginda çoğunlukla sirtına kadar taşıyor:( çiş yaptığında ise gece uyanmasın diye değiştirmediğimde de sızıyor hep… Ve goon kullanan var mı birkac öneri almıştım nasıl bir bez önerir misiniz? :)
elifiii papyon prima premium care. uygun beden alındıgında 12 saate kadar koruma saglıyor çiş için. Gece pek kaka yapmadıgı için oglum denk gelmedim ama 1 sefer kaka kokusuna uyanmıstım degistirmiştim tasma olmadı. Taşma oldugu durumlar oglumun kaka yaptıktan sonra benden kacıp ileri geri yapması sonrası oluyor 🙈🙈onun dısında sleepy yi gündüz için deneyebilirsiniz.
Burcem papyon 7 aylık kızım doğduğundan beri prima kullanıyorum gece de kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum sızdırma problemi yaşamadım hiç pure serisi bu arada .
nikimikedi7 papyon Doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum. Oğlum geceleri kaka yapmıyor, bu yüzden hiç değiştirmiyorum. Uyutmadan önce değiştiririm, sabah kalkıncaya kadar durur, hiç de sızdırmaz.
ipek0606 papyon Prima premium care kullanıyoruz. Şuana kadar herhangi bir sızdırma yada pişik yaşamadık. Özellikle geceleri için tavsiye ederim. Uzun süre koruyor.
papyon elifiii sleepy denedim yan lastikleri sıktı ve iz yaptı ama prima denemeyi düsünuyorum fakat fiyatı biraz fazla 🤔
Cookanne Molfix kullanıyorum. Taşma yapmıyor. Değiştiremiyorum gece. İçeriği temiz prima serisinin fiyatları Cook ucuk olunca molfix kullandım memnun kaldım
Eminos papyon yenidagdugundan beri gece bez değiştirmedim bi kezkaka yapti gece o zaman degistirdim sleepy ve molfix kullaniyoruz
Umutcugunannesi Sleepy prima komili baby turco Molfix hepsini denedim hepside sızdırdı . suan sleepy nin mor paketli olanini kullanıyorum sensitive olanini o hepsinden daha az sızdırıyor uzun süre almadgmda falan.bide şimdi bu sleepy nin yeni çıkan bezini denedim oda gayet güzel geldi 7saat boyunca degstrmedm dolmasina ragmen sizmadi.ama kaka bütün markalarda taşıyor sirtindan cok yapiyor ondan bide şuan daha kucuk oldgndan ve anne sütü aldigindan sivi yaptigi icin tastgini düşünüyorum.bu aksam ki kakasini yaptiginda hep ön tarafa hemde sirtina dogru yayilmis kaka o kadar cok yapıyor.yani boyle olunca bez ne yapsin😄
elifiii papyon evet prima premium care fiyatı epey fazla ama şu 2. yas sendromuna kadar cok bez faciamız olmamıştır. kakalı kıyafetle ugrasmak zor.
Eminos papyon yok hayir donusumlu takiyorum bi molfix bi sleepy ikisininde icerigi temiz elhamdulillah gonul rahatligiyla kullaniyorum
Senyenisingaliba papyon gece ne yaparsa yapsın bezini degistirmiyorum uykusu bölünmesin diye sabah uyandigi zaman değiştiriyorum Slepyy kullanıyorum ama benim oğlum ayaklarını hep kaldırdığı için genelde beline tasiyor sikinti olmuyor benim için çünkü günlük kıyafetlerini zaten değiştiriyorim