MiracinAnnesi1 Kızlar merhaba 3ay 27 günlük oğlum var 3 4 gundur meme reddi yaşıyoruz göğsüme yatırınca aglama krizine giriyor meme+mama olarak gidiyorduk mama vermiyorumki emsin diye ama asla almiyor ac kalıyor yinede tutmuyor sizde bu durumu yaşadıysaniz nasil atlattiniz ?
Diyalizteknikeri MiracinAnnesi1 ben de o aylar da meme reddi yasadım 20 gün boyunca uykuda emdi. Gözünü açtığın da meme de olduğunu fark ettiği gibi ağlamaya baslıyordu. Sanki memeyi alınca ağrısı oluyormuş gibi. Bazen göğsüme tatlandırıcı sürüp vermeye calıstım onu yormadan ben sakince sürekli denedim. Elhamdülillah memeye döndü. Sende sabret memeyi onu ağlamadan süreklü ver uykuda besle muhakkak. (emzirme danısmanı dilruba hanım var instagramda ona yaz ücretsiz geri dönüş sağlıyor) o arayı kapatmaya calıs. Allah yardımcın olsun inşallah döner.
Sedaaaa Benimkide 5 aylık aynı sorun bendede var mama meme olarak gidiyorduk emmiyor bende napcagımı bilmiyorum
Nur45 Benimde 3 aylık bı kızım var, bende mama ve meme veriyorum ama bazen emmiyor benim de, mamayı az yapıp arkadan meme vermeyi dene belki işe yarar 🙃
Egelam 4,5 aylık olduk şuan bizde de aynı sorun var maalesef bir kere çekiyor bırakıyor sağa sola bakıp tekrar deniyor sonra ağlamaya başlıyor.Mama günde bir kez veriyorum yeterki anne sütü alsın diye direniyorum bakalım kim kazanacak☺️
Ayse15 Bizde 3 ay 20 günlüğüz ben ya ayakta emziriyom yada emzikle kandırıp o arada veriyorum gerçekten cok zor inşallah çabuk geçer 🙏
Babylove Biizimde 2. ayda basladi suan 3 ay 10 günlük halâ sürüyor ama ben daha inatciyim acıkınca mecbur emiyor ama hep bi uğraştıriyor başta agliyor bende emzikle kandırıyorum yada ninni söylüyorum ozaman sakinlesiyor birde sadece anne sütü alıyor baska seçeneği yok😁😊
Egelam MiracinAnnesi1 inşallah🙏🏻🤗ablası var onu iki yaşına kadar emzirmiştim ama her çocuk aynı olmuyormuş😉
Babylove MiracinAnnesi1 Yok aç kalmıyor fazlası var hatta😁 Çünkü sadece inat ediyor ama emiyor sonunda her zamanda yapmıyor gazi olunca yapıyor
MiracinAnnesi1 Omero21 gerçekten çok zor hani aglama krizleri falan hoplayıp ziplatiyorsjn susuyor ama meme reddi cok zor nasil atlaticam bilemiyorum
Asafbeycim Aynı sorunu yaşadım 3.ye doktora gidiyorum 5ay 14günlük emmiyor mama yemiyor 2ay denedik olmadı çok üzüldüm hergün ağladım çişinden lekeler gelmeye başladı Artık ek gıdaya geçtik süt içiremiyoeum ne yazıkki.
MiracinAnnesi1 Cheerfulmom ya Allah yardımcımız olsun canım cok zor üzülüyorum anne sütü almıyor diye napacagiz bilemiyorum
Cheerfulmom MiracinAnnesi1 valla sağarak veriyorum ama ne kadar gider böyle bilmiyodum ama asla pes etmem 7 ayında memeye döndüren tanıdığım var.