meryemmirasmombuse 10 gündür sürekli göğüslerim yara lanolinli merhem mi denemedim ayva çekirdeği mi sürmedim tereyağı zeytinyağı ne varsa ama dünden beridir özellikle bir mememi veremiyorum acıdan iyileşir gibi oluyor sonra tekrar aynı kanıyor kuruyor kabuk bağlıyor dökülüyor tekrar baştan yarılıyor kanıyor bir kere kan yuttu yavrum en son çare göğüs koruyucu taktım oda büyük geldi tutamadı midesi bulandı ben ne yapayım şimdi emzirmekten nefret ettim bebeğim uyanıp da meme isteyecek diye aklım çıkıyor o ağlıyor ben ağlıyorum dayanıcak gücüm kalmadı artık😔
Aliayaz meryemmirasmombuse dogumdan önce başlamalıydın krem sürmeye ben lansinoh kullandım cok iyi gelmişti öneririm sizede
Balbebek_Egemen meryemmirasmombuse o krem beni daha kötü yaptı 1 hafta anam ağladı valla ağlayarak emzirdim sonra kremi bıraktım emdikten sonra son sütü sürdüm biraz beklettim sütle kurudu ve sürekli göğüs pedi kullandım geçti şükürler olsun
meryemmirasmombuse Mrv27 evet onu biliyorum ama maddi durum pek elvermediği için alamadım başka çözümlere yöneldim onlar da olmadı bakalım artık
meryemmirasmombuse Aliayaz Doğumdan bir ay evvel Hindistan cevizi yağı ve krem sürmeye başlamıştım ama yine de oldu canım bende kullanıyorum merhemi ama fayda etmedi
Oaoa Aliayaz fayda etmeyince etmiyor canım.Ben doğumdan önce krem ve ayva jeli sürmeye başladım.Ama doğumdan iki gün sonra yaralar başladı.Canımdan can gidiyor doğum yapmak bile daha kolaydı
Kayrarel meryemmirasmombuse ben de hamileyken kullanmıştım yine de yara oldu Dr furacin krem verdi çok İyi geldi hem ucuz hem de devlet karşılıyor
meryemmirasmombuse hlyeylul olmadı birde onu deneyeyim teşekkür ederim tek tek hepsini deniycem artık dayanamıyorum
meryemmirasmombuse hlyeylul Kalkan’la koruyucu farklı değil mi koruyucu emzirme esnasında kalkan emzirme sonrasında kullanılıyor galiba
hlyeylul meryemmirasmombuse farklı tabi ki koruyucu kalkan emzirdikten sonra bir yere sürtüşmeden hava aldırıyor
meryemmirasmombuse Balbebek_Egemen bende emmeden önce ve sonra sürüyorum sütümü ama fayda etmiyor hiç ne yapıcam bilmiyorum
meryemmirasmombuse kelebekevren daha yeni mi iyileşti nasıl dayandın ki kanaya kanaya nasıl emmeye devam edicek bebeğim bilmiyorum
Betuldr Bende birkaç kez bunu yaşadım. Ben emzirmedim sutumu sağdım pompayla biberonla verdim mecbur. Lansinoh suruyordum sürekli birkaç günde iyilesiyordu
meryemmirasmombuse Betuldr dr biberon vermek istemiyorum hiç hava yutmasından korkuyorum ama göğüs koruyucu kullandığımdada hava alıyor bilmiyorum nasıl olucak elle mi sağmıştın sütünü
MirAlimm meryemmirasmombuse geçer üzülme benim kadar olmamıştır delindi göğüs ucum adeta silkon meme ucu 'taki yorum emzirirken 2 5 aylık oldu hala devam sen emzirdikten sonra göğüs ucunu kendi sütunle islat mutlaka ondan etkili si yok sabret geçer inşaAllah
meryemmirasmombuse MirAlimm amin canım inşaAllah göğüs ucu koruyucu kocaman olduğu icin bebeğimin midesi bulanıyor daha küçücük alamadı iste sürüyorum sütümü inşaAllah düzelir inşaAllah
Havvadnz meryemmirasmombuse ben de dogumdan önce kullanılması gerektigini bilmiyodum ve yara oldu kaniyodu garmastan pomat kullandım çok iyi geldi bi dene istersen
meryemmirasmombuse Havvadnz ben yağ sürüyordum doğumdan önce ama faydasız kaldı iste canım emdikçe yarıldı çatladı