emineckr Ankarada olup bebeğini erken sünnet yaptıran memnun kalıp doktor tavsiye edecek olan var mı hanımlar?
gizemito emineckr 3 aylık oğlum Cuma günü yaptıracağız inşallah, dr Ferda Şenel e gideceğiz. Umarım memnun kalırız.
FerihaNerde emineckr Sincan’da yaptırdık 2 aylıkken memnun kaldım. Sevgi polikliniği. Turhan hoca 10 numara 5 yıldız 👍🏻
MakarnaKulak emineckr ankarada yatirdim 11 aylikken doktor Onursal yıldızda internetten bakinca çıkıyor dini kurallara uygun sunnet ediyor arayip fiyat alabilirsiniz
mrstucii06 emineckr 2 aylik sunnet ettirdim dr.onursal yıldız akderede ilgin tip merkezinde kesinlikle efsane bi hoca cok iyi tekbirle salavatla sunnetini etti birde dikissiz klips yöntemi ve lokal anesteziyle kesinlikle sana tavsiyem o hocadır 👍🏻🌿
emineckr gizemito inşallah çabucak ve sorunsuz iyileşir bebeğiniz. Yaptırdıktan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
emineckr FerihaNerde zor oldu mu benim bebeğim altı açıldığında çok ağlıyor 27 günlük iyice korkar diye tedirginim
M-V-S868820 Akdere ılgın tıp merkezinde onursal hoca tek geçerim geçen ay yaptırdık çok memnun kaldık internetten bakabilirsin de onursal yıldız
FerihaNerde emineckr o an için bana da zor geldi ama küçükken yaptırmak çok daha iyi. Şu an bebeğim 4 aylık iyi ki yaptırmışım diyorum. biz 7 günlükken yaptıracaktık ama sarılık değerimiz çok yüksekti mecbur bekledik
Sedamom Keçiören de uzman sünnet kliniğine Vedat beye yaptırdık çok memnun kaldık hem çok uygun hemde çok ilgili gece gündüz saat kaç olursa olsun sorularımızı cevaplıyor biz çok memnun kaldık