Ege5159 Merhaba anneler oğlum 50 günlük doktor gaz icin metsil önerdi kullananlar fayda görüyor mu aç mi veriyorsunuz tok mu ? Teşekkürler
Azsekerlikahve Ege5159 evet ben kullandım tok verdim 8damlaya kadar veriliyo. Bende işe yaradı ama ben biogaiyayla birlikte kullanmıştım
MiracinAnnesi1 Ege5159 bende kullanıyorum en çok memnun kaldığım gaz damlası diyebilirim bana eczacı mamasindn sonra 4 damla ver sabah aksam dedi doktor kontrolumzde doktor bize saf zeytinyağı bulabilirseniz sabah aksam 1cay kaşığı icirin gaz kalmaz demişti gerçekten de öyle simdi sabah aksam zeytinyağı veriyorum cok rahatlıyor
Bsra38_122 Ege5159 oğlum 4 aylık ve gerçekten çok gaz sancısı çekiyordu metsil ve biogaiyi beraber kullandık ve çok rahatladı ve metsil biogai candır ❤️
Ef24 Ben kullandım çok memnunduk günde 4 kez 6 damla veya 3 kez 8 damla şeklinde. Sab simplexle aynıdır kendisi. İçeriği aynı. Ticari olarak isimler farklı. Gaz damlasının eskisini yenisini de ilk defa duyuyorum 😂
Ege5159 Ef24 ya sab simplex kullandım relactaz kullandım fayda yok şimdi de bunu verdi ama sab simplex verdikten 10 dk sonra çıkartmaya başlıyordu Buda öyle mi acaba
Utopikogretmen Kullandım.nurse harveys,biogaia hiç ise yaramayınca ve gobegimizde gazdan fitik oluşunca doktor metsil verdi.cok şükür iyi geldi ve ektiğiniz geçti.suan damla bile kullanmıyoruz.
Ege5159 Utopikogretmen ne güzel darısı bize insaallah fayda eder de rahatlar yavrum sizin ne kadar sürede geçti gazınız ? Doktor sab simplex aç demişti ama bu metsil tok vermiş herkes aynı etkiyi gösteriyor mu aç yada tok
Ege5159 MiracinAnnesi1 ya bende de doğal zeytinyağı var versem ise yarar mi ki ama dr önermedi yani bise demedi hiç sıkıntı olur mu ki
Utopikogretmen Ege5159 bana doktorum emzirmeden hemen önce yada hemen sonra ver demişti.ben emzirmeden hemen önce veriyordum.insallah darısı size 🍀
MiracinAnnesi1 Ege5159 gerçekten birsey diyemiyorum benim bebeğim 4 aya giricek 2 gün sonra ama 1 aydır veriyorum sorun olacağını zannetmiyorum gunde 1 sefer verebilirsiniz bence eger cok gazliysa karnına bezde sarabilirsiniz sicak oda etki ediyor
Nghnali Ege5159 metsildense biogaia daha etkili metsilin yan etkileri olabiliyormuş biogaia tamamen probiyotik bağırsak düzenleyici şiddetle biogaiayı kullanmanızı tavsiye ederim ama her gün aynı saatte vermeye özen gösterin yoksa faydasını göremezsiniz
Nghnali Her çocugun bünyesi farklı bunu unutmamak gerekiyo metsil benim oğlumda döküntü yaptı be gazını hiç geçirmedi mesela
MelisNil Ege5159 Gaz damlası tamamen deneme -yanılma. Kızıma hiç birşey fayda etmedi. En son biogaia ve nurse harveys birlikte kullandık. İdare eder
Perii21 Ege5159 hatırladığım kadarıyla günde 3 defa 4 er damla veriyordum pekte bı fayda görmedim sonra eşimin eczaneci arkadaşı zingo önermiş bitkisel bir damlaymis onu kullandım gerçekten fayda gördüm verdikten 5 dk falan sonra masaj yardımıyla da hemen gazını çıkarıyordu