afraninannesii RaziyeNu benim kızım asla sallanmayı sevmiyor. Ayakta, elde ya da beşiğinde sallayınca ağlamaya başlıyor 😖 memede uyuyor genellikle ya da gezerek
Merve-miray RaziyeNu Hiç sallamadım kızımı 8 ay 5 günlük. Maşallah emziriyorum uyuyor. Bazen memede uyumak istiyor emziğini verip çıkıyorum odadan
Esmece Semilay Helal olsun Sana bizimki uyanıyor ayağıma alıyor tekrar yerine koyuyorum cimcime yoksa uyumaz Ah canım anam ayaklarin dert görmesin çocuk alıştı 😍
Semilay afraninannesii bir buçuk ay hastanede kaldı orda alıstı kendiliğinden uyumayı ama ninisiz asla uyumaz
Elifsmomm 1 ay 5 gunluk olduk sallamiyorum kimseye de sallattirmiyorum kizimda zaten sallanmayi hic sevmiyo hemen aglamaya basliyo 😂 emzirdikten sonra otomatik olarak uyuyo zaten 😂 insallah boyle devam eder 🙏
tubaozlu Elifsmomm emzirerek uyutma da bi destek zamnala emerek uyudugu için sürekli uyanmalar yapıyolar😎
AselinAnnesi33 RaziyeNu dogdugdan beri sallayarak uyuyam kızım vardı üstelik alerjik ve kolikti hep salladık şuan 9.5 aylıgız ve 1 aydor artk sallamıorm kendi yöntemlerimle ağlatmadan üzmeden alıştırdım
busrakandazzz AselinAnnesi33 ayyy nasıl alıştırdınız acaba ? 🤦🏽♀️ Taktik öneri akıl…. her bir şeye açığım 😒
duzenlianne RaziyeNu ben gece uykusunda sallamıyorum yatagına yatırıp kollarını tutuyorum kendiliginden uyuyor. Şimdi gündüzleri de bu düzene alıştırcm inşallah. Zaten sallarkende sadece sakinleşincceye kadar sallıyorum snrasnda dalmasını bekliyorm