Merve1134 Dilekali rezene kimyon anason ucunu bir demleyip içiyorum birde süt çayı ben çok faydasını gördüm az daha vazgeciyordum emzirmekten toparladı çok şükür
ilknur_acr94 Merve1134 canım Allah aşkına banada yardımcı ol bende p durumdayım. Sütüm çok çok azaldı
imhotep ilknur_acr94 malt içecekleri içsene marketlerde var ben maltana almıştım meyveli falan, bol uyku az stres bol su iç sık sık emzir artar muhakkak
Merve1134 ilknur_acr94 humana ve mamsel var sürekli kullandığım bol su iciyorum bide rezene kimyon anason var içinde demliyorum çok iyi geldi bana özelden yazabilirsin
Melike571 ilknur_acr94 canım benimde 1 hafta önce sütüm kesildi denecek kadar azaldı korktum dedim süt bitti. Sonra bol su pekmezli şerbet tahin helvası humana still tee diye bi çay var o incir bestlak süt damlası kayısı hoşafı bulgur pilavı havuç derken 1 haftadır onları yiyorum vev göğüslerim ilk günkü gibi dolmaya başladı oğlum 7 aylık düşün. Rezeneyi her sabah 7 aydır tüketiyordum zaten onun da faydası var bence ilk zamanlar kimyon da atar içerdim gaz olmasın bebişte diye. Sende bi dene istersen canım bu dediklerini ben durmadan arka arkaya hep yedim 1 haftadır biraz mideyi zorluyor ama yerken içerken hep oğlum için diyorum. 🙏😃😃😃
imhotep Rezene kanserojen ve hormon bozucu imiş doktorumuz bize kesinlikle kullanmayın ne kendinize ne bebeğe demişti. Malt içecekleri içtim, bol su içtim gerek kalmadı ek takviyeye, ıhlamur papatya önermişti içilebilinecek
Cilginmomy Dilekali bebeğim bir yaşına girecek nerdeyse hala sütüm var çok şükür.boza iç yatmadan önce boollll tarçınlı uyu uykunu al duş al sık sık rahat ol stres yapma olur sütun diyet yapma
TalentedMom Dilekali ben çok kullandım oğlum 11 aylık yeni bıraktım alışkanlık yapıyor ben çok seviyordum