Yavuzunannesiii doktor doktor gezdim.en sonunda bi doktor bana aç bırakacaksın asla püre yok katı gıda yiyene kadar vermeyeceksin. 1 hafta ağzına lokma koymasa de verme açlıktan ölmez bir haftada ama uzun vadeli düşün çocugun yemek yemeyi öğrenecek dedi. Bende doktoru dinledim püre mama vs hiç bşi vermedm hep katı gıda sundum hep reddetti. Çok üzüldm ama vicdanıma taş bastım 3 gün aç kaldı sudan başka mideye bşi gitmedi 3. Gün akşamı pilav yemeye başladı pilavı çok pişirdim elimle 3-4 tane kadar sağ ya da sol yan dişerinn üzerine koydum ertesi gün makarnayı bölüp bölüp aynı şekilde yedirdim. Patates kızarttm küçük küçük bölerek yedirdim. İlk başlarda yedirmem 1 1.5 saat sürüyordu ve anca bir yemek kaşığı yiyordu kilo kaybmz biraz oldu çiğnemeyi tam anlamıyla öğrenmesi 3-4 ay sürdü şu an 2 yaşına girecek ocakta. Asla püre çorba yemez sadece katı besleniyor tam tersine döndü 😀 istersenz instgramda ekleyn burda çok aktif değilim kafanıza bir şey takılırsa oradan sorablrsnz. Kullanıcı adım Nurşen Gürlerol