Narincik Merhaba güzel anneler. Gün icinde hangi aktiviteleri yapıyosunuz hangi oyuncaklarla oynuyosunuz? Fikir alışverişi yapmak istiyorum😊
Annesirintugceuzun Narincik Hamur, boyama, kitap okuma, oyuncaklarla oynama, dikkat güçlendirme kitabındaki talimatları yaptırıyorum, hayvanlar, sebze ve meyveler, taşıtlar, mevsimler magnetleri aldım. Onları öğretiyorum. Bu şekilde Yani. ☺️
Narincik Annesirintugceuzun dikkat güclendirme kitabını nerden aldınız biraz içerigini anlatır mısınız?
Annesirintugceuzun Narincik Adeda yayınlarının 2 yaş dikkat güçlendirme seti diye N11 den bakabilirsiniz mesela. İçeriği şu şekilde mesela büyüklü küçüklü bir nesne var , en büyüğünü en küçüğünü göstermesini istiyor. Bu şekilde birçok talimat var. 3 tane kitap var sette. 👌☺️
Narincik Annesirintugceuzun yaa cok güzelmis bi bakıyım bende. Puzzle,boya, kitap,yapboz derken tikanip kaldik hergün ayni seyleri tekrar ediyoruz😕
Olivki Annesirintugceuzun 15 aylık bebeğime ben de kullanıyorum ilgiyle dinliyor bebeğim kesinlikle cok basarılı tum anneler edinmeli adeda kitaplarını