Etibrownimm hero baby sutlu pırınclı mama yaz nete direk fotografı cıkar olmadı sok markete gıdıp sutlu pırınclı tahıl dıe sorarsan dırek werıyolar fıyatı 17 tl anlarsın zaten ewet bunun cok faydasını gordum ama kılo almasını ıstyosanz aptamıl werın ewet almıyo dıyosunuz kasıkla mama kasıgyla ıcırın bende oyle yaptım alıstı bende meme redıı yasadım anlıyorum sızı ınanın😏 sutlu pırınclıde kılo aldırıyo ama aptamıl cabucak topluyo hızlı bır sekılde Uykunun arasında da wermeye calısın aptamılı meme reddı tamamen bıraksın ıstemıyosunuz hangı anne ıster o yuzden bıberon yerıne mama kasıgıyla deneyın bıberon hemen bıraktıroyo memeyı anne memeye uygun bıberon dıyolar bosa onlarda para hepsını denedım 100 liraya bıberon aldım hangı bırını soyluyum hıc bır faydası yok hangı bıberon olursa olsun anne memesını bıraktırıyor bırde mama kaşıgıyla deneyın ben oylede cok yaptım ınanın faydasını gorceksınız mesela o aylarda kırmızı balık sarkısını acıyordum telefonun yuzunu gostermeden sarkıyı dınletın sadece o sesi can kulagayla dnlıyor o aradaa dıkın agzna mama 😅 gercekden bak ben cok yaptım oyle smdı bızım oglan kırmızı balık sarkısını acarım Ne yaparsan yap cocuga hıc tınlamaz😅 bırde boyle deneyın ☺️