Lily1993 Merhaba bebeğim 3 aylık son zamanlarda gunde 1-2 kez ürperir gibi hareketler yapıyo böyle şeytan dürttü deriz ya durduk yerde oluyor bunu yaşayan varmı nedeni nedir acaba nette epilepsi belirtisi vs yazıyor ☹️
alkilic Lily1993 aynısını bende yaşadım hatta benim sık sık oluyor sıçrıyordu durup dururken uykusunda özellikle internete bakınca epilepsi yazdığını görünce korkmuştum sonra bi kez şansa doktorumun yanında oldu sordum refleksleri gelişiyor bırak güçlensin bişeyi yok normal demişti
princessannesi Lily1993 Lily1993 bebeklerde hep olan bisey sıçrama atağı benim kızım da öyleydi şuan 9 aylık geceleri ağlayarak uyaniyordu boynuna kur’an taktım çok şükür geçti
Haticeeee123 Lily1993 kendi kendine mi titriyor bizimde 4 aylık bazen kızımmm dediğimde korkuyor gibi titriyor
Armoni Lily1993 normal ki bilmem ne refleksi diyorlardı benim bebeğim de 3 aylık aniden ses olsun ya da uyanırken olsun sıçrar bide ben hiç kundak yapmadım boşluğa düşer gibi sıçrıyor halen🤦🏻♀️😂 refleks ama o kötü düşünme aksi olsa hissedersin Allah korusun
Lily1993 alkilic bizim uyanıkken oluyor doktorumuz nörolojiye yönlendirdi :/ umarım bısı yoktur normaldır
muallim_annee Kizlar öğretmenim ve bunun adı moro refleksi bu çocuğun sinir sisteminin geliştiğini gösteriyor ve 6 .ayda kendiliğinden gidiyor aslında çocuk korkmuyor