ElizaninAnnesi Günaydın canlar ,emzirirken bir sure sonra ayaklarını karnına cekip cekip tepiyo memeyi hirslanarak alıyor, süt gelmiyor desem var geliyor çünkü silikon uc kullaniyorum içi süt dolu görüyorum, öyle yapınca kaldırıp gazını alıyorum tekrar emziriyorum yine aynı 😧 emzirdikten bir sure sonra yapiyor boyle,sizce neden yapıyor böyle 😩
Tuba8406 ElizaninAnnesi benim oğlum 2.5 aylık aynı hareketleri gözlemliyorum bence gaz değil oyun oynuyorlar gibime geliyor daha ayaklarını bizim ağzımıza kadar getireceklermiş düşün:)
Kumsalbal Benimkide aynısını yapıyor canım hatta hırsından mememi tutamiyor basıyor çığlığı. Neden böyle yapıyor bende anlayamıyor bir türlü 🤔
sevcan benım bebeğimde aynısnı yapıo ıkı bucuk aylık sınırlenıo ter ıcınde kalıo snırden gazını cıkarıp dğer memeye alıorım ama o arada saçlarnı yoluo sınırden ellernı tutuorum hep neyden anlamadm bende sanırm gaz
Fatmaugurdoku Benim bebegımde oyle yapıyo ben oyle yapınca ugrasmıyorum fazla yatırıyorum sallıyorum hemen uyuyo yarım saat sonra tekrar uyanıyo o zaman guzel bi şekılde emıyo bence sizde oyle yapmayı deneyin😁bi de erkekler genelde boyle yapıyo sanırım cunku kızlar fazla gazlı degıller