fatmayt Merhaba bebegim 4 aylık doktor kan ilaci baslatti ferrum uc gun kullandim bugun kullanmadim bebegimde huzursuzluk yapti bugun de kakasinda kan vardi kan damlasindan olma ihtimali var mi
Zekimurendebizigorecekmi fatmayt Bir çok kişi kakasında kan gördüm yazmıştı canım .. belki de yan etkilerinden biri . İstersen ferrum değil de alternatif yan etkisi az olan bir muadilini kullan .
Alinduru fatmayt daha önceden de belirtiler olduysa alerji olabilir. Ama olmadıysa ilaçtan olabilir. Özellikle alerjik bebeklere zaten çok dokunuyor biz bu yüzden 1 yaşa kadar kullanmadık ve şimdi ocean başladık.
fatmayt Zekimurendebizigorecekmi Minnaktosbik yaa tesekkur ederim bende kullanmayayim sidefer aldirdim bugun ama henuz baslamadim insallah onda sorun olmaz
Minnaktosbik fatmayt bu sıkıntı olmadı çok şükür bir haftadır kullanıyorum tadını sevdi herhangi bir yan etki görmedim
fatmayt Alinduru ara sira yuzunde bacaklarinda kuruluk oluyor ama alerjiden mi acaba ya takip edeyim olmadi doktora gotururm tesekkurler