Miha Deliqzz yarın doktor ile görüşecem kan değerlerine bakılsın Erzurum da doktor araştırırım olmadı Adana’ya Ankara’ya giderim inşallah birşey çıkmaz ama tabi birşeyi varsa da inşallah testte görülür ve hemen tedavisini uygularız
Busranisa Miha farketmiyor. Bizi hemen aldılar. Cocuk alerji bölümüne randavu al. Egzamaları artıyo malesef baska seyleredealerjisi var. Deri testini bekliyorum. Karslı değilim 😊
Miha Busranisa anladım canım teşekkür ederim Allah ın izniyle bunları da atlatır bebeklerimiz Allah başka dert vermesin 🙏
Toprakruzgar Miha yok hayır farketmiyor kan ilacı içirdiğinide söyle bize başlatmadı doktor kanlı kaka olunca bağırsakları daha fazla yormasın diye
MasalMomy Miha tabi yumurta yada tahin yersem çıkıyor. Çünkü vücudun içinde devam eden bir reaksiyonu bir krem asla bitiremez. Kortizonlu bile olsa. Asıl sorun içteki sorunh çözebilmek
alpata44 Miha merhaba bende karsta yasıyorum aynı sorunları bende yaşıyorum bebegimde. 1 hafta önce Erzuruma teste götürdük karsta alerji doktoru olmadığı için sonuçlarımızı bekliyoruz
Ozgeruya Miha ben yaptırdım negatif çıktı ama sikayetler devam etti alerji doktoruna götürdük şuan sıkı diyetteyim alerjimiz varmis kanda dogru sonuc çıkmıyormuş 1 ay sonra deriden test yapılacak
alpata44 Miha karstaki cocuk doktoru mustela yazdı bize kullandım işe yaramadı.erzurumda ki doktor bioderma önerdi onu kullandım cok memnun kaldım tavsiye ederim.