Arifcan Elifhakan12 benımkıde ogle nasıl uyku düzenini olusturucaz acaba belki tecrubeli bir anne soyler posta bakarsa benımde bir düzen olusturmam gerek gercekten cok yorucu 🤦🏻♀️
Arifcan Elifhakan12 bende tek basıma bakıyorum ilk bebegım cok bir tecrubemde yok ara ara annem gelıp gidiyor ama yorulan yıne ben oluyorum maglesef
Elifhakan12 Arifcan benim ilk çocuğum hem benim ailem hem eşimin ailesi uzakta.. Sürekli ağlıyor annemi arayıp bilgi almaya çalışıyorum
Arifcan Elifhakan12 cok zor olur ogle basta bir büyük olmayınca cok zor oluyo ben ilk zamanlar cok zorlanmıstım hatta annem baktı dıyebılırım 1 aylık olana kadar 🙄
Beyza23 3 aydan sonra anca bir düzen olabilir hanımlar ama her akşam aynı saatte odaya gidin karanlık olsun gece gündüzü önce öğrensin sonra uyuyana kadar her gün aynı saatte uğraşın 😀 şahsen 1,5 saat uğraştığımı biliyorum ama sonra düzen oluşturmuştu K.
Arifcan Beyza23 ozaman şuanda bir düzen kuramıyorz aksamları mutlaka ışıgı kapatıyorum gece lambasını yakıyorum besigine koyuyorum 1 saat olmadan uyanıyor sonra kendıne kendıne tekrar uyuyor acıkınca kalkıyor ama gündüz cok uyuyor her saat bası dıyebılırım
Basulpete Bazen sabahtan akşama kadar uyuyor, bugün misal sadece 2 saat uyudu tüm gün. Bunun Bi standardı olmuyor galiba bu aylarda. Çok yoruldum ama bugün ya Bi iki saat daha uyusun diye belim koptu hala tık yok😔