Nefeslina Kızlar merhaba gecelik sabahlık almak istiyorum fotoğraf çekiminde giymek için sıfırlarda fiyatlar uçmuş dantelli süslü modellerin çok giyilmiyor da biliyorsunuz elinde olan varsa temiz lohusa takım s-m L beden fotoğraf görebilir miyim☺️☺️
Fitifiti Nefeslina Yeni doğum yaptım sadece 1 kez giydiğim sabahlık ve geceliğim var. Düz beyaz,sade dantelleri var. Düşünürseniz satabilirim.
Yagmurr1c Nefeslina elimde mavi pijama takımı ve sabahlığı olan var bir kere giydim bide beyaz üst ve sabahlığı olan bir takım daha var onu hiç giymedim fiyatta yardımcı olurum bende yerine başka alacağım hamileyim
Nefeslina Hataydayım ama kargoyla da gönderim yapılabilir. Yani 200 TL ye kadar bakıyorum. Bu fiyata sıfırda var ama çok günlük giymelik gibi onlardan aldım zaten birde daha ağır dantelli istedim ☺️ EJDERYAA
Bilge12 Nefeslina yeni doğum yaptım hastanede giymek için Aldım malesef hiç giyemedim yani sıfır duruyor çok güzel modeli isterseniz satabilirim hem dantelli kenarları hemde tüylü
Fitifiti Nefeslina Tabi ki ama ancak çocuklar uyuyunca güzel bir görsel çekebilirim. Eğer aceleniz yoksa?