Gunesimmmm İlkay baby, solomombaby, momfortbaby, mamadusbaby... Bu markaların ürünleri görsel olarak aynı duruyor. Sanki tek fark fiyatları bu konuda beni aydınlatabilecek olan var mı? Bu markalardan birini almak istiyorum ama neye göre karar vericem aralarında bir fark var mı?
ikizlerinannesi Gunesimmmm mamadusbaby kullaniyorum ikizlerime hemde ilk aydan yenidoğan aparati var digerlerinde varmiydi bilemiycem ama ben gayet memnunum terletme vs de olmuyo kumaşlarıda gayet kaliteli 🤷♀️❤
KuzeyiinAnnesii Gunesimmmm solomom satıyor bir arkadaş sizden önce post açmış bunları değerlendirebilirsiniz yoksa cidden baya pahalı
Gunesimmmm ikizlerinannesi teşekkürler solomom kullananlarda aynı şeyi söylüyor sanırım çok fark yok 😊
Elifnur Gunesimmmm hepsi aynı gibi. En uygun fiyatlısı da babalinbaby. Ben babalinbaby aldım 155₺. Huggyberry markası ve benzerleri var onlar çok pahalı
Gunesimmmm Elifnur bu markayı duymamıştım şimdi baktım bu da aynı duruyor teşekkürler buna da bakayım
Destina TiryakiAnne bende İlkay baby kullanıyorum memnun kaldım başka denemediği için mi acaba siz neden memnun kalmadınız
Gunesimmmm TiryakiAnne boroosbaby markasını inceledim çok hoşuma gitti siz kullandınız mı yada çevrenizde kullanıp memnun kalan var mı
Bebislihayat Ben kanguru kullanırlen o kadarda rahat olamıyorum bir elim bebeğin sırtında yani iki elimde boş kalmıyor. Sizin öyle mi yoksa kangurudan mı kaynaklı
Gunesimmmm Bebislihayat Bebislihayat hangi markayı kullanıyorsunuz acaba belki kanguru güven vermiyordur
Elifsuyum Betuldr bende almayı düşünüyorum hepsiburada 135 tl koyu mavi sizdeki ne acaba 3 buçuk aylık kızım 5 buçuk kilo evde sürekli kucakta gezdiriyorum nasıl sizce
Bebislihayat Gunesimmmm baby plus holiday markasını kullanıyorum bir de pratik değil kangurudan kaynaklı sanırım
Retina Gunesimmmm momfortbaby kullanıyorum memnunum hatta onda uyuyo bizimki kucakta uyurken buna terfi ettik.7 kg dan başlıyo bizdeki.benim kız 3 ayda o kiloya ulaştığı için erken başladık kullanmaya bebek arabaından rahat at kucağına geZ 3 saat taşıdığımı biliyorum kanguruda
TiryakiAnne Destina başı boşta kalıyordu bebeğimin rahat edemedi içinde oturduğu kısımda büyük geldi, bende de sırt ağrısı yaptı iade ettim, belkide ben kullanamadım bilmiyorum ama memnun kalmadım netice olarak
Destina TiryakiAnne sırt ağrısı bende de oluyor ama bende fıtık var bebeğim iri veçoz uzun süre takıyorum ondan diye düşündüm gelir gelmez yıkadım ben iade edemem de 🤦♀️
TiryakiAnne Gunesimmmm yakın bir arkadaşım doğumdan itibaren çocuğu 2 yaşına gelene kadar kullandı banada bebeğim 4 aylıkken verdi dışarıda çok kullanamadım ama evde kullanıyorum çok kullanışlı boyutu bebeğe göre ayarlanıyor ve bebeğim kilolu olmasına rağmen sırt ağrısı yapmadı ama dışarda kullanmadım
Gunesimmmm TiryakiAnne sanırım borooshbaby alacağım çok beğendim sizin kullandığınız new age modelimi standart model mi