Ogretmenhanim92 Kızlar bebeğim 4 ay 2 günlük. 3-4 gündür aşırı kusmaya başladı ve hiç keyfi yok hep huysuz. Normalde bu kadar kusmazdı. Sebebi ne olabilir sadece anne sütü alıyor
Emeleymen Ogretmenhanim92 canim alerjisi olabilir sut urunlerine yada üşütmüş olabilir biz 5 ay 18 gunluguz dogdugumuzdn beri asiri kusmamiz vardi sadece kac tane doktra goturdm hepsi normal dedi sonra alerjisi cikti sut ürünlerine 5 ay kusan cocuk bian kusmayı birakti biraz takip et bence gecmezse doktora götür mutlaka
Birdunyagezegen Ogretmenhanim92 idrar yolu enfeksiyonuna baktırın derim. Bizimde kusma huysuzluk mevcut diş dedik ama sanırım idrar yolu enfeksiyonu 😔😔
Sldmrt Ogretmenhanim92 4. Ay atağında benim oğlum aşırı gazdan kusmaya başlamıştı bu da öyle olabilir. Huysuzdu sürekli ağlıyordu. Damla kullanmaya başlayınva hafifledi
Emeleymen Ogretmenhanim92 canim bizim alerjimizde bir ay önce falan cikti 4 aya kadar alerji falan yoktu ama ben diyet yapinca çocuğun kusması bi anda duzeldi demekki ondnms die dusundm bende
Birdunyagezegen Ogretmenhanim92 Ateş yok ama vücut ısısında değişiklik var bı dokunuyoruz soğuk bı dokunuyoruz sıcak . Bizde randevu aldım yarın baktiricaz. İnşallah enfeksiyon çıkmaz.. iğne veriyorlamis ben kıyamam 😔😔😔
Ogretmenhanim92 Sldmrt evet gazla beraber kusuyor zaten. Neden aşırı gaz oldu acaba bide hangi damlayı kullanıyorsunuz
Ogretmenhanim92 Sldmrt yediklerimden mi etkileniyor acaba dedim neden gazı arttı çocuğun anlayamıyorum
Sldmrt Ogretmenhanim92 biz doktora gittik kan idrar testleri vw ayrıntılı ultrason yapıldı hiç bişey çıkmamıştı açıkçası tamamen büyümeye bağlıydı damlamızın adı colinox
Ogretmenhanim92 Birdunyagezegen gitmedik canım sonraki günlerde kusması azaldı biz de gitmedik siz naptınız
Birdunyagezegen Ogretmenhanim92 giitik biz. İdrar tahlili aldık. Baya zorlandık alırken eve geldik öyle dün verdik ancak bugün sonuçlar çıkıyor. Gidebilirsek inşallah sonuc için
Birdunyagezegen Ogretmenhanim92 gittik ama doktorumuz yoktu. Pazartesiye kaldı. 😔 Kulağını kasimaya başladı her şey dişten dolayı diyoruz. Bakalım inşallah sonuçlar temiz çıkarda biliriz artık dişten