Zeyneptoprak Kızlar adet olunca kilo vermek kolaylasiyomu vücut ödem tutuyo falan derler ya doğruluğu ne acaba ben diyet yaptım emziren anne için ama sadece 2 kilo verdim aynı diyetle oğlumda 10 kg vermiştim o zaman adet oluyodum şimdi olmuyorum kafam karıştı
CemreKerem35 Zeyneptoprak bazıları etkisi yok dese de bence yüzde yüz etkisi var regl düzeninin kilo vermede . Her ay regl olmadan tartıda 1 buçuk 2 kg fazla cikiyorum regl bittik sonra eksik cikiyorum . Ayrıca hemen regl oldum doğumdan sonra ve cidden göbeğim çabuk indi
Bebegimveben12 Zeyneptoprak valla bende merak ediyorum henüz adet görmedim çok ödemim var . 20 kilo aldım 10 kilo 6 ayda gitti geriye kaldı 10 kilo
Zeyneptoprak Bebegimveben12 ayniyim ya vallaha kilo veremememi adet olayına bağlıyorum artık acaba adet olsamdami diyetisyene gitsem olmadan mi gitsem
Bebegimveben12 Zeyneptoprak ben diyetisyene gitmek için adet olmayı beklemedim yoksa kilo yer edecek bedenime daha zor zayıfşama süreci yaşarım diye gittim 20 kilonun yarısı gitti geriye kaldı 10 kilo hadi hayırlısı
Zeyneptoprak Bebegimveben12 he benim doğumdan hemen sonra gitti 10 kg ben eskisi gibi 49 50 olmak istiyorum 12 kg fazlam var sadece