Dygudfne bir kaseye yumurta sarısını sadcee koyuyorum ince ince maydonoz kıyıyorum içine atıyorum, peyniraltı suyum varsa ondan ekliyorum yoksa normal su ekliyorum sıvı kıvama getiriyorum biraz. Sonra içine lor peynir atıyorum karıştırıyorum terayağında pişiriyorum.
Başka bi tarif; yumurtayı yine su ile açıyorum içine avakado eziyorum lor ekliyorum pişiriyorum.
başka bi tarif; yumurtaya bir çay kaşığı yulaf unu koyuyorum biraz su koyup açıyorum öyle pişiriyorum.
başka bi tarif; bir çay kaşığı irmiği az suyla pişiriyorum. Yumurta sarısına ekliyorum birazda lor ekliyorum zeytinyağı yada terayğında pişiriyorum.
başka bşr tarif: yumurta sarısı, 2 tatlı kaşığı yoğurt biraz yulaf unu karıştırıp pişiriyorum.
yanında da pekmez muz lor avakado erik salatalık veriyorum. Zeytin veriyorum. Muz yerine değiştirebilirsiniz meyveleri.
öğlen armut ya da elma yulaf unutşa pişirip veriyorum ya da sadece buharda haşlayıp veriyorm. İkindi aklınıza gelebilecek tüm sebzeleri veriyorum. Bazen kabak dereotu zeytinyağında pişiriyorum. Yanında yoğurt. Dün bezelye yaptım mesela. Köfte yapıyorum suda haşlayıp veriyorum. Ispanak pazı havuç patates sebze çorbası yapıyorum bazen kuzu kıyma atıyorum içine. Tarhana çorbası yapıyorum. Pırasa yapıyorum. Karnınahar herşey yani korkmayın verin bence. Gazlı besinlerde içine kimyon atıyorum. Soğan sarımsak kullanabilirsiniz yemeklerizde.
akşama doğru bazen muzlu, elmalı armutlu yulaf unundan pankek yapıyorum. Yada bi kase yoğurt veriyorum. Benim kızım emmediği için doktorumuzun tavsiyesi ile gündüz mamayı kestik. 3 saat arayla yemek veriyorum ve severek yiyor. Gecede 1 kez mamaya kalkıyoruz. Birde mutfağı seviyorum sanırım değişik şeyler yapıyorum her gün😊