Borankus Kizlar bir tanidigimiz bana pttden her ay 300 lira bez parasi alabilirsin dedi bu konuda fikri olan var mi acaba varsa nereye basvurmam gerekiyor
Kemalinannesii Borankus Google amcaya sordum bez parasi diye birsey varmış. Muhtarlık kaymakamlık gibi yerlere başvuru yapiyormussun gelirin belli bi degerin altında olmasi gerekiyor mus
Prensesannesii34_ Borankus bende duydum öyle birleri hatta süt filanda alabiliyorsun marketten bez ve süt. Bi kart mı para mı ne veriyorlar .ama bunun için başvuru yapmak lazım ve dar gelirli bir aile olmak lazım ,yani koşulları varmış
Deletedmom5284 ayda 20 tl yatıyor hesaba ama nerden geldi bilmiyorum bez parası diye geçiyor, doğum belgesini nüfusa verince geldi, ayda 20 tl neyimize yetecekse 😂😂 bi bez 85 tl 🙄
Twinsdragonmom Aile sosyal yardımlaşmaya başvuru yapiyosun aylık 239 TL yatiriliuor ama gelirinin asgari ücretin üçte biri olmak.duruminda geçen sene 701 TL gelirlire veriliyordu. Bu sene nolcak bilmiyorum
Edanurdg Deletedmom5284 hiç yoktan bir iki ihtiyaç alınır başvurayım bari eşim çalışmıyor şuan ama ev sahibiyix diye devlet zenginden sayıyor 🤣🤣