Derin1509 Merhaba hanımlar kızım 4 aylık sürekli kulağını tutuyor doktor kontrolünde normal canı bile sıkılsa yapar bu dönem dedi sizde de varmı böyle bir durum
Bahri2020Beren2021 Derin1509 tutup cekistiriyor hatta bir dönem koku da vardi kaç kere götürdüm doktora hiçbir şey çikmadı çok şükür simdi 8 aylik daha geçen hafta yine kulagini cekistiriyor diye götürdüm bu sefer de diş agrisi yüzünden kulagini tutuyormus
HandeNil Derin1509 sabahtan beri benim kızımda yapmaya başladı 7,5 aylık üst dişlerimiz geliyor şuan ondan olabilir mesela
Mom079 Derin1509 benim oğlumda iki haftadır yapıyor. İki dr a götürdüm sorun yok dediler. Diş dönemi olurmuş
minikbaykus Derin1509 uykusu gelince yapıyordu canım.simdide dişten yapıyor. Doktora götürmüştüm bende
Bahri2020Beren2021 Derin1509 doktor dişten gelen sıkıntı için refleks olarak kulagini tuttugunu söyledi yani damaklari kasiniyor ve elini nereye götürecegini bilmedi için kulagina götürüyormuş
Derin1509 Bahri2020Beren2021 olabilir bizimkinin eli hep ağzında artk me geçerse eline ağzına gidiyor
Derin1509 HandeNil evet dişten olabiliyormuş aman bizim için daha erken değilmi 4. Ay :) her bebek farklı olabiliyor tabi
HandeNil Derin1509 benim kızım 5 aylıktı sanırım alt dişleri çıktığında 😃🤭 canm şuan çıkcak diye bisey yok belki damakları kasiniyodur yani hemen çıkmaz zaten biraz sürer. Ikinci ihtimal olarak acaba yikarken kulağına su kaçması olabilir belki
Derin1509 HandeNil kulaklarını kapatıyoruz her yıkamada elimizle sanmıyorum ama bilmiyorum ki agrısa ağlar herhalde cok şükür ağlamıyot