Melis_s26 Merhaba, oğlum 11 buçuk aylık. İki gündür geç uyuyup geç uyanıyor iki saat sonra yeniden uyumak istiyor. Yani örnek vereyim mesela gece 12 de uyudu sabah 11 de uyandı 2-2 buçuk saat zor durdu yeniden uyudu ve hala uyanmadi .. normalde bu kadar uyumaz çok zor uyuturum.. azı dişleri çıkıyor dış aslinda huzursuzluk yapar ama acaba uyku da yapar mı? Bilmediğim birşey mi var .. doktora gitmeli miyim🥺
denizesintim17 Melis_s26 beklemedeyim bizim ki de öyle 11 aylik olmak üzere ben de bugün öyle dusundum bir rahatsızlığımı var acaba diye ama görünen de bisey yok uyanıkken keyifli. Hava kapalı belki ondan uyuyordur dedim ben de icimden🙄
limonlukarpuzzz Melis_s26 bizde oyleyiz. Doktora gittik bunun için gece gec uyuduğu için gündüz onu tamamlamaya calisiyor dedi. 11 ay 8 gunluk
Melis_s26 denizesintim17 benim oğlum da keyifli maşallahı var. Ama gece de çok sık uyanmaz oldu. Normalde 36171819 kere emmek için uyanır. Şaşırdım gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum🙄
Buluthazal Dis uyku yapmaz diye biliyorum hatta benm cocugum dis cikarirken hic uyumazdi uykuya direnirdi bi rahatsozlik olmasin cnm bi doktorla gorus bence
Melis_s26 Buluthazal diğer dişleri çıkarken uyumuyordu uyuduğu için bende şaşkınım gitsem mi bilemedim
Lalande Melis_s26 o aylarda olur mu pek bilmiyorum ama bildiğim tek şey sarılığım çok uyku yaptığı yani Allah korusun bir yerden mikrop falan kaptıysa gözlerine bakın beyaz kısmına sarılık var mı yok mu diye ama yine de bir doktora götürebilirsiniz
Lalande Melis_s26 bir de hava bu ara kapalı benim de bebeğim fazla uyuyor önceki uykularını düşünürsem havadan da olabilir benim bile uykum geliyor
Cngzhn Oglum 18aylik olcak gece yuz kere uyanir,ama gunduz uc saate yakin uyur braksam,iki saati gecince ben kendim uyandryorum,belki gece uykusunu iyi alamiyordur,benim de oyle bazen uyandktan sonra hemen uyumak ister,am arada mutlaka bes saat brakirm