Ada__minikkelebegim Cansuediz etraf hiç öyle demiyor neden çocuğun zayıf neden kilo almıyor ne veriyorsun vs. Sinir bozucu halbuki sağlıklı olsun yeter
Cansuediz Ada__minikkelebegim doktorlarda kılolu bebegı sağlıklı bulmuyor kuzum benım dktr öyle mesela
Aykizim Ada__minikkelebegim 3 aylıkken kaç kiloydu benim minigimde çok hareketli su an tam 3 aylık 4.5 kg biraz üzgünüm açıkçası
Ada__minikkelebegim Aykizim 6 kiloydu canım aşısı vardı 6 kilo yazmıştı karta.. ocak 3 de 6 ayimiz bitti yediye girdik ve aralık sonu asi vardı tekrar olduk tarttım 6900 iki ayda 900 gr almış zaten bundan sonra ayda 300 gr kadar alır dedi ne kadar doğru bilemem
zeyzey29 Cansuediz en son 7 aylikken gittik saglik ocagina ondada 7.200 dü Suan 8 aylik 9 aylikta izlenimi var kac oldu bilmiyorum
Busralnann Maşallah, benim bebeğim baya zayıfmış ya 😂 5 aylık 6 200 kg 34. haftada 2000 kg doğdu sizce azmı ya evham yaptım Şimdi 😂🙈
Cansuediz Busralnann gayet iyi canım zaten sağlık lı olan aşırı kılo degıl. Birde netten bakabılırsın ayına göre ideal kıloyu
Ada__minikkelebegim Cakilkum ben çocuğum 6 kilo doğsun istemiştim çok severim kilolu bebek 2 buçuk doğdu saçlı olsun istedim kel doğdu bana çeksin istedim alakası yok tıpkı baba 🙄
Cakilkum Ada__minikkelebegim maalesef ısmarlama olmuyor ben de sarı bebek hayranıyım hatta renkli gözlü ama yok ☺️🙈