Deletedmom16 Kızzzlar bu lekelere ne yaptıysam çıkaramadım silikon kaşıktan bile çıkmıyolar çözümü olan 😅
Atomkarinca Deletedmom16 silikon kaşık şeffaf ucluysa çıkmıyor malesef ama kıyafetler için bende bişey bulamadım henüz. Önlük takıyorum genelde bisi yedirirken. Bu arada nasıl gidiyor ek gida neler veriyosun
Tosbikannesi22 Deletedmom16 vanısh kosla sıvı olanı onerdi arkdasım bende onu denıcem canım Vala kafayı yıcem kirli seyler gıyıyo gbı hssedıom
Canparcam_ Deletedmom16 Selam canım 🙋 Benim bebemde Perşembe günü asi olacak ve ek gıdaya baslicaz inşallah. 🙏 Sadece anne sütü alıyor neler verdin acaba ? Ne kadar verdin ? Ayrıca 3 gün kuralı şart mı ? Hemen cevap vermezsen Kocaeli’ye gelicem Gözdecim🙈 Sonrada kaynanana gözde ne bulursa çöpe atıyor dicem 😳😁😁
Misseli Deletedmom16 geçen nar lekesi vardı bembeyaz tişörtünde tül perde beyazlatıcı çıkarttı lekeyi anında😂
Deletedmom16 Atomkarinca yaa evet canım, sebze püreleri çorbalar meyve falan anca başladık zaten canım alerjik olduğımuz için zorluyor biraz sizin nasıl gıdıyor
Deletedmom16 Canparcam_ ahahh tatlım. Biz alerjiğiz malesef patates havuç kabak elma armut denedik üç gğn kuralıyla canım
Atomkarinca Deletedmom16 bizde aynı meyve sebze püreleri ırmik de koyuyorum çorbasına pirinç unu ile muhallebi yapıp meyve rendeliyirum seviyor ama yoğurt peynir olmadan çok eksik gibi kahvaltı yumurta basladim bu sabah tadima bu saate kadar tepki vermedi
Canparcam_ Deletedmom16 Anladım canim yarasın minik civcive 😍 Bakalım biz nasıl ilerlicez doktordan detayli bilgi rica edicem 😁
Atomkarinca Deletedmom16 mecbur onlardan alicaz bebek tarhanasida var alerjik bebekler icin hangi siteden aldin
Atomkarinca Deletedmom16 deri testinde çıkmadı bizim ne süt ne yumurta 2 ay 25 günlüktü dr 15 gun süt ürünlerini kes sonra ye bak dedi yediğim 2. Gun kanlı kaka oldu bende diyete devam ettim kan geçmedi yüzünde basında isilik gibi döküntü vardı geçmedi et tavuk yumurta tahin kestim ara ara yine oluyodu kan sonra hepsini tekrar açtım yumurta yiyorum bi tepki yok tek yemedigim süt ürünleri su an
Canparcam_ Deletedmom16 Silikon mama önlüğü, mama kaşıkları ve mama tabağı aldım canım cam rende aldım. 😍 Aslında meyve süzgeçleri satılıyor e bebekte ve civilde de var onlardan da alsam mı kararsiz kaldı ya ? Bu faaliyet onlugunden aldım canım hem leke de tutmaz, tavsiye ederim. 😊 Meyve suzgecide bu canım. Birde meyve emzigi olarak geçen var onuda aricam şimdi 🤗
Canparcam_ Deletedmom16 Bir tane daha gönderdim kuzum silikon olan daha mantıklı dimi kararsız kaldım bende ? Sen kullanıyor musun kuzum
Deletedmom16 Canparcam_ silikon aldım bence canım daha mantıklı geldi bana emziklerle falan kaynatıyorum iyi oluyor
Canparcam_ Deletedmom16 Tamam canım bende alayım o zaman 😊 Sen nerden aldin kuzum acaba eczanede var mıdir ki 🤔