Linaaaammm Kızlar doğum sonrası göbek çatlakları için kullandığınız bi krem var mi yada evde doğal bi yöntem yani az da olsa işe yaradı bende dediğiniz teşekkür ederim şimdiden ☺️
Seherronya Linaaaammm şu videodakileri uygula canım tamamen geçirmese bile büyük oranda etki sağlıyor
uykusuzMoMm Linaaaammm evet cok catlagım vardı lazere basladm orda çatlak için bır krem verdılerr gercekden baya faydası oldu keremin ismi yazmıyor sadece çatlak kremi yazıyor İngilizce yazılarlada bırsuru bısey yazıyor
Linaaaammm Seherronya teşekkür ederim siz denediniz değil mi birde doğum yapalı 7 ay oldu etkili olur mu ☺️
Seherronya Linaaaammm olur bence ben bacağımda denedim ergenlikten kalma çatlaklar vardı 2 hafta yapmama rağmen baya düzeldi. Şimdi ara verdim hamileyim doğumdan sonra başlıcam tekrar hem bacağıma , hem karnıma yapmaya
Seherronya su-perisi dönmez sonuçta iyileşme oluyor o bölgede benim bacağım eskisinden iyi oldu bırakmama rağmen bir gerileme yok ayrıca 1 ay yapılması gerekiyormuş ben 2 hafta yaptım sadece