MeriMihra61 Kızlar artık kilomdan baya şikayetçi olmaya başladım eşim sağolsun beni kırmamak için birşey diyemiyordu. Ama artık kendim karar aldım ve diyete başladım 4 günde 2 kilo gitti 🙏🏻 Bu arada bebeğim 6 aylık oldu ve başladım
Ogretmennannee1 MeriMihra61 bende 3 güne 2 kilo verdim anı bir karar aldım odemlerim gidiyor sanırım hızla 🙏🏻 emziriyorum birde daha da hızlı gidiyor 🥰
Heyanne MeriMihra61 fatsecret diye bir uygulama var indirmenizi tavsiye ederim..bende o programla diyet yapıyorum..2 haftada 3 kilo verdim..
MeriMihra61 Zehraasmin diyetisyenim var ve verdiğim ürün var hem onu içiyorum hemde verdiği diyet listesine uyuyorum ilk başlarda zor ama alışıyorsun bu 4cü günüm
Hmyraselmstfa Zehraasmin canım sana sedef hanımıda tavsıye ederim 3 cocuk annesi 1 sende 60 kılo verdi o basardıysa sende basarırsın
Ipek02 MeriMihra61 Ben 3 ayda 20 kg verdim Diyet +Emzirme +Egzersiz ile bana çok inandırıcı gelmiyor ama ne yazıkki bu tür metobolizmayı çökerten içecekler var bencede çok sakıncalı ki eğer emziriyorsan çok çok daha tehlikeli oluyor
MeriMihra61 Cizrelili hamilelikte hiç kilo almadım Doğuma 91 girdim 1 hafta sonra 86 düştüm sonra sütüm olsun diye abandım tatlıya 98 çıktım . Şimdi diyetteyim 4cü günüm bugün tartıldım 95
MeriMihra61 Heyanne içecek çikolatalı muzlu herşey var tarzı benim kuzenim hem diyetle bu bu içceccekle 2 haftada 20 kilo verdi
Hmyraselmstfa Tugba68 tavsıye ederim kararsız kalınıcak neden yokki istersen adresini vereyim iletisim kurun
Heyanne Tugbakivanc bahsettiğim programda diyet listesi yok..sadece yiyeceklerin kalorilerini söylüyor kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemegi olarak yiyecek giriyorsun..ben kendimi 1000 kalori ile sınırladım mesela ona gore yiyecek seçip giriyorum..
ZMK MeriMihra61 2 haftada 20 kilo verdiyse 2 günde 5 kilo alır beklemede kalın ve hiç inandırıcı değil
Cizrelili MeriMihra61 aaa süpermiş doğumda kilo almamak çok güzel ben 64 le hamile kaldım 82 ile doğuma girdim şimdi 68 oldum ama bu diğer kiloyu veremiyorum diyette yapamıyorum sütümden dolayı o yüzden fırsat buldukça gün içinde spor yapıyorum ama siz çok iyi vermişsiniz kiloyu ben 55 olmak istiyorum ama diyet yapamiyorumya😑
Ipek02 Cizrelili bende sizin gibiydim ama diyetisyenim çok güzel listeler hazırlıyor ve öyle çok acıkmıyorum süreklide emziriyorum ve kaçamaklarımda çok oluyor :) ona rağmen 20 kg gitti bende internetten online yardımcı oluyor kesinlikle tavsiye ederim