Prensesannesii34_ RzgrAsl ya böyle başlık açanların bebekleri hep kilolu . Sizin bebeğin kilosu kaç ?
Kulahci RzgrAsl bizimde 3.ayda az kilo almıştı. 400 gramdı hatta. 6 kiloyduk. Sizinde kötü değil gayet normal. Doğum kilosu önemli olan. Bizim meme reddimiz vardı ondandı az kilo alımı
Prensesannesii34_ RzgrAsl birde üzülüyor ya 500 gr almış bebeği 5700 daha ne istiyorsun bi otur elini açta şükret şükret
RzgrAsl Prensesannesii34_ cok şükür duamı ediyprum sen merak etme de . Bu fesatlıgın neden ? Bi anne olarak kaygımı cok iyi anlaman gerekiyor..
Aslmra80 RzgrAsl sıkda emziren öyle canım yedi yirmidört meme ağzında ala ala 400 gram almış doktoruna az almış dedim öyle dedi
Kelebegimmmm RzgrAsl anne sütü almıyr mu? Ne güzel 500 gram almış. Eğer bebeğim 500 gram alsaydı ilk ay mama vermz ve meme reddi yaşamazdm. Bilmem anlatabildm mi?
RzgrAsl Kelebegimmmm sizi cok iyi anlıyorjm bi anne olarak ama 500 gr normal sayıldıgını yeni öğrendim ki bizimde kalp problemlerimiz var korkularım ondan ben anlatabildim mi ?
Kelebegimmmm RzgrAsl inş daha çok alır. Sık emzirn. Önemli olan sağlıklo kilo alması. Hastalığı varsa daha da dikkt etmk gerk. Bakın mamaya biberona bi bulştım kilo yüznden meme reddi oldu. Hiç değmedi. Doktr sayesinde
RzgrAsl Kelebegimmmm bazen dpktorarı degil kendinide dinlemen gerekiyor bebegin için dogrusunu sen daha iyi bilirsin annesi sensin 💪🏻