Btlylmz Hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz ben nivea kullanıyor idim bebeğimde deri dökülmesi yapıyor
Deletedmom324 Btlylmz mustela derim. İçeriği de bebeklere göre. Cilt tipine göre ürünleri de var. Kremini de kullanıyoruz
Btlylmz MiracAlpinveUmutunAnnesi O markanın her ürünü içerisindeki kimyasallar sebebi ile yurtdışında bir çok ülkede yasaklanmış haberiniz olsun
Deletedmom324 MiracAlpinveUmutunAnnesi ben de dalin almistim ilk arastirinca biraktim. Cam siliyoruz kendisiyle😆 hatta islak mendilinde silikon bile var 😱
Btlylmz Deletedmom324 Bebeğin cilt tipine nasıl anladınız ki. Ben bebeğimin cilt tipini bilmiyorum daha bir aylık zaten belki o yüzdendir de
Deletedmom324 Btlylmz ne kuru ne de yaglı. Normal kullanıyoruz. Valla baya arastırdım. Bıtkısel ıcerıklı dersenız bebegımın saglıgı dersenız en ucuzu mustela içlerinde. Zaten her banyo da kullanmıyorsunuz. Bayaa gidiyor.
1850 Btlylmz bübchen almıstım kımyasal yok dıye ama ıcınde varmıs. Mustelaya gecıcem bundan sonra onda hıc kımyasal ve zararlı madde yok
Fyzaeyll 1850 Ben doğduğundan beri bübchen kullanıyorum. Doktora sordum biobaby mustela ile aynı içerik devam edin dedi.
Gonul_celen Btlylmz mustela kullanıyorum ve İnan’ın 60 tl falan alıyorum ama 4. Aya girmek üzereyim ve henüz bitmedi nerdeyse hergün de yıkıyorum
Deletedmom324 Gonul_celen her gun sampuana gerek yok aslinda. Ben iki yikamada uc yikamada bir kullaniyorum. Cildi kurutuyor diye okumustum
Deletedmom324 Fyzaeyll bunchen de kullandim. Icerigi iyi iyi degistirdiler. Mustelaya baslayin derim. Bubchen pisik kremi organik 👍🏻
1850 Fyzaeyll oyleyse guzel😊mühendisinoğlu sayfasında kımyasal var dıyorda oyuzden aldıktan sonra üzüldüm bende. Ama dalin gibi şampuanlara göre cok cok ıyı tabı
Gonul_celen Deletedmom324 O yüzden bir pompa kullanıyorum ztn çıkınca losyonu veya yağıyla masaj yapıyorum yine kurumasın diye cildi