Kiymet123 Kızlar 6 ay 20 günlük 4 gündür her yarım yumurta sarısı veriyorum vermemelimiyim hergün yardımcı olur musunuz
Hale-kd Kiymet123 6 ayı dolduğundan beri hergün çeyrek ya da yarım yumurta sarısı yiyor. Zaten ek gıda yemek istemiyor yediği sayılı şeylerden bi kaç tanesi o yüzden veriyorum çokta seviyor. Yağda da pişiriyorum ama çok sevmedi.
Seymanurmrv Kiymet123 6 aydan beri her sabah yumurta veriyorum kizima doktora danisipta verdim tabi hergun yiyosa super demisti suan 1 yasinda kizim. Her sabah yumurta ve cevizli tahin pekmez rutinimiz var
Kiymet123 Bir_prenses_anasi alla alla ben zeytinyağı kullanınca bebeğim o gün çok rahat kaka yapar bilemedim ki şimdi
2506 Kiymet123 biz de 6 ay 18 günlüğüz . Ek gıdaya yeni basladık ve yumurta sarısını sevdi . O yüzden ben de simdi her sabah vermeye basladım. Hasladığım sebzeleri pek sevmedi zaten en azından yumurtayı sevmesine sevindim 🙂😍
ahdkh8689 Kiymet123 bizim doktorumuz haftada 3 gün yumurta yicek dedi ben o şekilde veriyorum birgün var birgün yok şekilde
Turan26 6 ayından 1 yaşına kadar 1 yumurtanın sarısını gün aşırı verebilirsiniz. 1 yaşından beyazıyla birlikte yine gün aşırı yiye bilir .