Ninattanuvanza Kzılar ben tesettürlüyüm ve ipek eşarp kullanıyorum. Esmer olduğum için de dondoten kullanıyorum ama eşarplarım hep fondoten lekesi oluyor. Kullandığınız leke yapmayacağınız bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bir ürün veya marka var mı?
Ziyangil Ninattanuvanza öyle bişey yok canım benim bildiğim yani 😄yüzüne sürüyorsun yüzüne değen şeye bulaşır tabii ki
Ecenisaannesi Ninattanuvanza eski gratis çalışanı olarak fondöten izi yapmayan yok üstüne pudra sürersen daha az bulaşır
Woody Ninattanuvanza Bu kıyafetlerde iz yapmıyor. Muhtemelen siz de sorun yaşamazsınız https://www.eveshop.com.tr/loreal-paris/infaillible-fondoten-peach-beau-130/?gclid=Cj0KCQiArvX_BRCyARIsAKsnTxObYnmU0GYS0x1Mc7bk8vTfUjsjVjwdFW6HQlL0iS_97KF60jasp_QaAkt9EALw_wcB
prensinveannesininguncesi Ninattanuvanza fondötenin üzerine transparan pudra sürüyorum en son şalımı yapıyorum daha az bulaşıyor .
Ninattanuvanza Ziyangil aslında yüzüm fondotenleri emmiyor yüzümde tabaka şeklinde kalıyor öyle de olunca direkt başörtüye geçiyor emilimi fazla yüzde tabaka oluşturmayan tarzda birşey istiyorum aslında
MssKrks Ecenisaannesi Sizi bulmuşken karma ciltler için tavsiye edebileceğiniz bi fondöten var mı ? 😎
Woody Ninattanuvanza Bu arada pudra gözenekler için daha zararlı. Mümkün oldugunda pudra ve allıg az kullan diyor dematologlar. Fondöten onun yanında melek kalıyor 😀
Ecenisaannesi Ninattanuvanza pudra farketmez canım sadce yumuşak doku olursa daha raht edersin hepsi aynı işlevi verir
Ecenisaannesi Woody bilgi eksikliği var malesef ben 3 sene çalşıp eğitim gördüm normal bebek pudrasıyla aynı değil fondöten kadar tıkama yapamaz sizin çnerdiğinz fondöten hele en yogun fndtenlerden bri
Woody Ecenisaannesi Evet.. Onu gunluk kallanmıyorum ben zaten. Sadece iz yapmadığı için önerdim. Ancak farklı zamanlarda sorduğum 2 ayrı doktorun söylediği buydu. Gözeneklerin genişlemesine daha çok yol açıyor, fondotenden daha zararlı dediler, 🤷♀️
Ecenisaannesi Woody anldm canım ama tüm kozmetik ürünler zararlı aslında sdce hergün cildine bakım yaparsan yani makyajını yapıp temizliğini yaparsn bir sıkıntı yok htta bazı doktorlar öneriyor bile çnkü elimzden çıkan kir nasıl yüzmzde gün içerisinde daha çok kir bulaşır cildmize sürdğümz fondöten pudra aslında cildmizi koruyor 😂byle ters bir denklem
Zynpctn Ninattanuvanza fondotenden önce makyaj bazı sonrasında bb yada cc crem sürüyorum.hem daha doğal görünüm veriyor fondöten kalıp gibi duruyor sevmiyorum.marka olarakta flormar öneririm gayet güzel memnunum ben
Ecenisaannesi MssKrks loreal true match birde max factor ama maxfactor çekilmil sanırım türkiyeden cildmiz karma olduguna emnmsnz çnkü ben belki 1000 tane insan gördm cilt testi yaptırmdm etrftan karar veren sonuç aynı çıkmıyor o yüzden