[silindi] Hanımlar merhaba, Kızımın ayak baş parmaklarının üstü soyulmuş, alttan yeni geliyor. Doktora randevu aldım ama sizlere de sormak istedim. Bileniniz var mı? Teşekkürler 💐
Alyask [silindi] 2 saat önce post açtım kımse cvp vermedı dr arkadaş vardı onu da etıketlemedıler bnm kızımın da aynı ayak baş parmakları
Masalim [silindi] canim yegenim oyleydi doktora goturduler gecen yil 2 yasindaydi vitamin eksikliginden oluyomus bi jel verdi tirnaga surulen bide vitamin ama ne vitaminiydi hatirlamiyorum
yellowmom8 [silindi] ya benim kizimdada var ama normal dediler her bebekte olur tırnağı yenileniyor dediler kafam karıştı şimdi
[silindi] Masalim D vitaminini hiç aksatmam ama neyle alakalı bilemiyorum. Çok teşekkür ederim cevap için 💐
Masalim [silindi] canim d degil farkli bi vitamindi d olsaydi aklimda kalirdi oda balik yagini falan hic aksatmaz mesela
yellowmom8 Alyask yok canım ablamın kizindada olmuş o demişti doktora sorunca banada yazarmisniz buraya
AhseninAnnesi Bizde de var aynı durum. Yenileniyo heralde diye pek önemsememiştim ama bilemedim şimdi🤷🏻♀️