Ziyangil hanımlar günde 1 tane sade türk kahvesi zayıflamaya yardımcı olur mu diyet eşliğinde? sade sevmediğim halde içmeye çalışıyorum ama yararı yoksa içmeyeyim boşuna
Aliye07 Ziyangil Sade Türk Kahvesinin kalorisi çok az diye biliyorum, bende diyet ve spor eşliğinde ara öğünüm de içiyorum ama yanında hurma ile sade sevmiyorsan yanında hurma tüketebilirsiniz. 😊
Eesay Ziyangil filtre ya da granül kahve zayıflamaya çok yardımcı sütsüz ve şekersiz içildiğinde. Türk kahvesi de sade içilirse bence aynı etkiyi yapar diye düşünüyorum aşırı düz mantık kurarak 🤓😂
Prensesannesii34_ Ziyangil olur hemde teldesinide ye,ben eskisen yaptım faydasını gördüm baya . Tuvaletede çıkartır .Ama iğrenç birşey ne Türk kahvesini severim ne telvesi beni kahveden soğuttuk,şuan sadece nescafe içebiliyorum
minnosizmmm Ziyangil söyle soyleyim sade Türk kahvesi 2 kalori ama orta şekerli 49 du yanlışım yoksa. Birde yanına maden suyu içerseniz bağırsakları çok güzel çalıştırıyor spor öncesi içerseniz tansiyon kalp problemi yoksa yağ yakımını hızlandırıyor
Ziyangil Aliye07 bende 5 gündür diyet ve ems diye bişey var ona gidiyorum canım inşallah zayıflarım hamilelikte hayvaaan gibi kilo aldım 35 kilo 😄 20 si gitti 15 i de gidicek inşallah kararlıyım
Aliye07 Ziyangil ooo maşallah 20 kg verdiysen 15 kg hiç dert etme vallahi o da gider yakında inşallahh. 😂 Darısı başıma ya bende chole yapıyorum diyetle birlikte bakalım hamileyken sadece 7 kg aldım da sonrası beter, süt olsun diye tutamadım şu ağzımı. 🙊
Ziyangil Eesay aaa granül kahveyi ben zararlı bişey sanıyordum türk kahvesi daha yararlı her açıdan diye düşünmüştüm amaaa granül kahveyi sade midem kaldırmaz türk kahvesini hüpletiyosun gidiyor 😂
Eesay Ziyangil ben iflah olmaz bir filtre kahve bağımlısıyım. Ama yanında çikolata falan yiyince bi işe yaramıyo tabi🙄😂 gelinliğe girebilmek için diyet ve spor yaptığımda benim çok işime yaramıştı. Spordan önce içmek yağ yakımını çok arttırıyormuş
Prensesannesii34_ Ziyangil günde iki defa ama 1defa da yaparsan faydasını görürsün ,yanında birşey yeme .Sade içeceksin telvesini de yiyeceksin .haftada 3-4 kilo fix verirsin
Ziyangil Aliye07 ben emziremedim maalesef emzirseydim daha beter olurdum herhalde 😄 vericez inşallah aldığımız gibi ben 50 kiloydum ya özgüvenim yerle bir resmen ya aynaya bakasım gelmiyor
Aliye07 Ziyangil İnşallah gidecek canım. 😊 Bende 6 ay anca savaşabildim sonra bıraktı aldığım kilolara öylece kalakaldım, bende aynı dertten müzdaribim ama sonuna kadar kararlıyım gidecek bu kilolar. 😂
Ziyangil Eesay aa bu aklımda olsun teşekkür ederim spora gitmeden en azından 1 bardak türk kahvesi içeyim belki o da işe yarar